äiti ja melukylän lapset - Banneri

Kyselin instagramin puolella millaisia joululahjatoiveita seuraajien lapsilla on. Sain valtavan paljon vastauksia ja kokosin niistä listat eri ikäryhmille. Ajattelin jakaa ne myös tänne ja toivottavasti näiden avulla joku voi saada jonkin idean joululahjan hankkimiseen.

Ihan pienethän eivät mitään osaa toivoa ja toiveet tulee meiltä aikuisilta. Osalla pienet ei kuulemma saa mitään, koska pitkin vuotta on tullut kuitenkin hommattua kaikenlaista. Mutta tässä listattuna ensin ihan pienten toiveita.

Joululahjatoiveita 0-2v

Äänelliset kirjat, Plaston pieni rekka, nukenvaunut, nukke, keinuheppa, dupploja, autoja, lampaantaljatoppapussi, unipussi, yökkäri, ruokalappuja, lusikoita, pillipullo, vaahtomuovilattiapaloja, pallomeri, leikkikeittiö, kirjoja, leikkiruokaa, leikki-imuri, silikonilautanen imukupilla, smoothieita, pompuloita ja hiusharja.

Lisäksi toivottiin näitä -> nimipalikat, sukkia, säbämaila, barbapapa leluja, littlepeopple juttuja, pehmoja, smartmax starttipakkaus, schleich eläimiä, junaratajuttuja, paloauto, puputalon hahmoja, ”vesipiirtämiskuvia”, lakanoita, nuppipalapeli, potkupyörä, dinopaita, muumeja, Pipsa possu pehmo, pulkka/vauvapulkka, plasto mopo, muumitalo, kylpyleluja, autotalli, maatila, aktivointileluja, kohinanalle, musiikkileluja, automatto.

Lisäksi oli hauska, kun yhdelle pienelle voisi vaikka tyyliin toivoa vain sähköjohtoja, kaukosäätimiä ja valokatkaisijoita. Hih, joku muukin todennut että monesti näitä pieniä kiinnostaa enemmän kaikki muu kuin ne lelut.

Oliko mitään samoja joululahjatoiveita teidän pienten ”listoilla”? Tässä oli ensimäinen osa, laitan tässä myöhemmin lisää isompien toiveita.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X