äiti ja melukylän lapset - Banneri

Miten aika kohti joulua meneekin näin nopeasti? Se on enää nimittäin viisi maanantaita jouluun!

Monen monta kertaa on ehditty jo leipomaan joulutorttuja ja tänään leivottiin pipareita. Joululaulut raikasi ja kaikilla oli hyvä fiilis kun niitä leivottiin. Ja vitsi miten hyviä ne olikaan. Nämä ensimmäiset maistuu jotenkin aina todella hyvälle. Ei ne sitten oikein joulun jälkeen enää maistukaan.

Niin kovin vähän päiviä jäljellä jouluun

Päivät jouluun vähenee ja kovasti on lapset tehneet jo toivelistoja. Pienille on aina helpompi ostaa, toivelistat on järkyttävän pitkiä ja sieltä sitten helpompi valita mitä hankkia. Ne listojen sisällöt tosin vaihtuu vähän joka päivä,heh.

Olenkin jo ihan hyvin saanut lahjoja tässä ostettua jemmaan. Kesän aikana hankin alesta pienimmille jo ensimmäiset. Mutta isompien kohdalla listat on onnettomia, josko niitä on ollenkaan. Pahin on mielestäni se jos sanovat, että ei oo väliä ihan mitä vaan. Koska en mielellään hankkisi mitään turhaa nurkkiin pyörimään. Mutta eiköhän heillekin löydy lopulta kivat paketit ja joulun lähestyessä niitä toiveita varmasti alkaa sieltä löytyä.

Joko siellä on leivottu pipareita tai ostettu lahjoja jemmaan? Tuntuuko muistakin siltä, että päivät jouluun juoksee hurjaa vauhtia? Onko jollakin jo joulukuusi laitettuna? Niitäkin nähnyt jo paljon. Meillä on valkoinen tekokuusi yhden tyttären huoneessa. Hän on pitänyt sitä jo useampana vuotena.

Kommentit (4)

Kyllä se joulu on taas tulossa pikavauhtia. Piparien paisto ja koristelu on kyllä yksi lasten lempparihommista.

Meillä vietetään itsenäisyyspäivänä lapsen nimipäivää ja järjestetään piparinpaistokekkerit. Jos vaikka saisi silloin apukäsiä hommiin…

Niinpä, parasta puuhaa. Me ei nyt koristeltu, koristellaan sitten samaan aikaan kun tehdään piparkakkutalot. 😊

Kuulostaa oikein hyvältä teidän itsenäisyyspäivän puuha. Me ollaan itsenäisyyspäivänä tehty piparkakkutalot/talo.

Kyllä, se on enää hetki ja joulu on täällä ❤️

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X