äiti ja melukylän lapset - Banneri

Onko täällä muita jotka valvoo pitkälle yöhön vaikka esteitä mennä aikaisemmin nukkumaan ei ole? Täällä valvottiin vielä jokin aika sitten vauvan kanssa, jonka illat tuppasivat venymään pitkälle yöhön ja heräämisiä yössä oli tosi paljon. Nykyisin valvotaan sitten ihan eri syystä.

Olen aina tarvinnut iltoihin sen oman ajan. Oli ihan sama vaikka vauva olisi mennyt nukkumaan kahdelta yöllä, niin minun oli pakko ottaa tunti tai puolikas siihen päälle aikaa jolloin sain tehdä ihan omia juttuja. Monesti tämä oma aika sisälsi ihan vain telkkaria kera herkkujen, myöhäisen iltapalan tai ihan vaan somea.

Nyt valvotaan miehen kanssa

Ollaan iltaisin katseltu miehen kanssa Netflixistä sarjoja. Ja siinähän se ilta sitten menee yhdessä hujauksessa, kun katsotaan jakso toisensa perään. Yhtäkkiä huomataan kuinka kello on yksi tai vähän ylikin ja päivitellään kuinka taas ilta venähti näin myöhäiseks. Mutta eipä tässä taloudessa ole aikaa katsella mitään sarjoja muuhun aikaan kahdestaan kuin vasta myöhään illasta.

Tää on meidän yks niistä jutuista jolloin voidaan olla ihan kahdestaan. Mikäs sen parempaa kuin käpertyä toisen kainaloon ja yhdessä ääneen pohditaan juonenkäänteitä yms. Joskus toinen nukahtaa ja aamupalalla valvonut osapuoli kertoo mitä jaksossa tapahtui (yleensä minä). Tosi villi elämä meillä, heh. Mutta just paras tähän elämäntilanteeseen.

Kovin järkeväähän se nyt ei tietystikään ole valvoa näin myöhään iltaisin, mutta niin kauan kun molemmat jaksaa päivät niin näin mennään. Ja toki meillä on iltoja kun ei jakseta katsoa, mutta monesti  jäädään sen verran koukkuun, että ahmitaan yksi sarja aika nopealla tahdilla läpi. Nyt katsotaan True Blood sarjaa ja taidetaan olla kaudessa kolme menossa.

Onko muilla pariskunnilla samaa, että illalla valvotaan myöhään? Ja hei saa suositella jotain hyviä sarjoja Netflixistä.

Kommentit (8)

Meillä ei juurikaan valvota ehkä tunti max kun nyt lapset jo niin isoja et nukahtaa itekseen helposti. Katotaan ehkä joku jakso yhessä tai molemmat luetaan yhessä. Mut arki ja töissä käynti vie voimia kun välillä kello soi jo 5.15 niin pitää kyllä itekin ehtiä nukkua kunnon unet.

Kyllä, valvotaan ja vietetään aikaa yhdessä esim jotain katsoen. Itse en tykkää valvoa, mutta kaipaan tuota aikaa, joten olen valvomiseen oppinut. Vauva nukkuu onneksi ihan hyvin, ainakin toistaiseksi.
Tekisi mieli kysyä kuinka saat pidettyä kodin siistinä, kun varmasti suuren perheen kanssa tekemistä riittää? Kun ”vain” kolmen lapsen kanssa tuntuu, että koti on aina ihan sekaisin eikä ehdi siivota kuin pakolliset (ei esim saunaa, kaappeja tms)…Tunnen tästä huonommuutta ja häpeää.
Ihana kun teillä on iso perhe!

Ihana juttu, että vauva nukkuu. 😊
Se aika iltaisin vain muodostuu tosi tärkeäksi ja valvomisesta tulee äkkiä tapa.

Kyllä täällä välillä on kaikki hullunmyllyn, mutta siivoan viimeistään aina iltaisin tai oikeastaan osallistutaan siihen kaikki. Kaappien, saunan, jääkaapin, pesuhuoneen yms siivoaminen onnistuu niin, että merkkaan puhelimeen päivän tyyliin *pese pesuhuone* ja sitten silloin sen teen, muuten jää kyllä helposti tekemättä. Mulla on puhelimessa vähän kaikenlaisista asioista muistutuksia/listoja. 😁

Heihei, täällä toinen iltavirkku pariskunta. Meillä edelleen haetaan vauvan kanssa hieman rutiineja ja alusta asti ollaan valvottu aina kolmeen asti vauvan kanssa, joskus unirytmi on mennyt niin sekaisin että nukkumaan ollaan päästy aamulla kun muut ihmiset herää töihin! Mutta edelleen jos vauva nukahtaa ns”ajoissa”, klo 23-01 välillä, valvotaan me puoli tuntia tai tunti jutellen ja somea seuraillen. Muulloin ei oikein sellaisia hetkiä ole.

Tsemppiä sinne kovasti venyviin iltoihin/öihin. Hyvin kuulostaa samalta meno, mitä meilläkin on ollut tämän nuorimman kanssa. 😊

Meillä onneks lapset sängyissä puol 9 mennessä niin ite selvitään lähes aina kympiltä sänkyyn. Aamut alkaa usein klo 6niin pakko mennä itekki aikasin nukkuu. Siinä oon samanlainen et tarviin sen oman hetken kun lapset unilla

Ihana juttu, että siellä kaikki menee tuohon aikaan nukkumaan. Saa hyvin omaa aikaa ja pääsee vielä ajoissa nukkumaan. 😊
Täälläkin nuorin monesti herättää kuudelta.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X