äiti ja melukylän lapset - Banneri

Marraskuu on yleensä syksyn kuukausista raskain. Silloin pienikin määrä lunta on tehnyt marraskuusta huomattavasti kivemman kuukauden. Vaikka me ei kyllä nyt olla päästy oikein tuosta lumesta nauttimaan, sillä meidän marraskuu on ollut lähinnä yhtä sairastamista.

Luultavammin meille rantautui korona. Ei olla tehty testejä, mutta kerran sen sairastaneena oireet oli aika samaa ja terveyskeskuksesta tätä meille veikattiin kun oireista sinne soittelin. Itse sairastin sen nyt luultavammin tuon rintatulehduksen yhteydessä. Näin nimittäin kun jälkikäteen mietin kaikkia oireita joita itsellä oli niin kaikki ei johtunut rintatulehduksesta.

Nyt kun marraskuu on sairastamista niin joulukuu voidaan olla terveenä, eikös?

Tässä on nyt useampi perheestä sitten sairastanut tämän. Oireena on ollut kurkkukipua, korkeaa 39-40c kuumetta, yskää, vatsakipua, oksentelua, kuvottavaa oloa, pääkipua, lihassärkyä..ainakin noita ja jokaisella oireet vaihdellut. Osalla ei ole ollut kuumetta ollenkaan. Kaikki sairastuneet ovat kuitenkin saaneet riesakseen yskän, joka on todella raivostuttava ja kestää pitkään.

Poissaolot on koululaisilla on olleet valitettavan pitkiä, lyhyimmillään viikon. Tämä tauti ei näytä menevän todellakaan helpolla ohi. Toivottavasti loput perheestä jotka ei ole vielä sairastunut ei enää tätä tautia saisi. Tai sitten tosi lievänä, eipä heitä enää montaa ole jäljellä.

Tätä sairastamista ei todellakaan ole ollut ikävä. Joku tauti kun isoon perheeseen iskee niin se ei sitten olekaan hetkessä ohitse. Yhtäkkiä sitä huomaa kuinka koko kuukausi on oltu kipeenä ja vie kiitettävän paljon energiaa kun on jatkuvasti vähän huolissaan. Kuumeisilla kun tuo kuume on ollut todella kovaa ja itsekin sen kuumeen kokeneena olo on todellakin vetämätön.

Toivottavasti teillä on pysytty terveenä. On niin mälsää sairastaa. Jos siellä sairastetaan parhaillaan, lähetän valtavan paljon tsemppiä.

Kommentit (2)

Paranemista ja jaksamista sinne! Samaa on täälläkin, koko kuukausi vierähtänyt sairastaessa…joku päivä oli välissä, että näytti paremmalta, mutta sitten tauti iski uudestaan. Luultavasti kans koronaa, jännä vaan kun aaltoilee.
Olisi kiva lukea lisää tekstejä teidän arjesta, esim kuinka kotityöt (ja ne muut ”projektit”) tehdään. Kun tuntuu etten kerkeä tehdä juuri mitään omassa arjessa! Kivaa lukea ison perheen juttuja, teitä on siunattu paljolla!

Kiitos paljon. Nyt vihdoin ollaan kaikki terveenä ja toivottavasti saadaan olla jouluun asti. 😊
Paranemisia sinne myös ja toivottavasti saisitte jatkossa olla terveenä.
Kiitos, omista päivistä kirjoitinkin jokin aika sitten, tosin ne koskee keittiövuoroja. Laitan tämän toiveen ylös.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X