äiti ja melukylän lapset - Banneri

Jokohan monella on paketit jouluksi hankittuna? Täällä on lähes kaikki, enää muutamat pienet jutut, jotka saa hankittua lähikaupasta. Mutta jos jollain vielä lahjajutut jotenkin auki niin tässä 7-11 vuotiaiden joululahjatoiveita listattuna.

Joululahjakyselyssä, jonka tein instagramissa, toiveissa tämän ikäisillä oli: Squishmallows, kirjoja, skeittilauta, nukke, pehmoja, barbeja+ken, barbitalo, legoja, schleich+ tarvikkeita, bitzee, pelejä, villasukat, lahjakortteja, ratsastustarvikeet, puhelin, kuulokkeet, ps5, ps-pelejä, lautapelejä, mikrofoni, vesikaiuttumet, studio creator, ystäväkirja, pelikonsoli, vaatetta, kyniä ja yöpuku.

Joululahjatoiveita tämän ikäisillä on laidasta laitaan

Myös näitä toivottiin: jääkiekkomaila, rubiikinkuutio, nike jordan kengät, LED-valot, laskettelulauta ja kengät, nuken tavaroita, blokus peli, monopoli, pluspalikat, tietokoneen näppäimet, kylpytakki, karkkia, korvikset, askartelutarvikkeet, bruder kone, tekniikkalegoja, nerffejä, nukkekodin kalusteita, neropatin päiväkirja, cd-soitin, Harry Potter juttuja, lätkävarusteita, luistimet sekä slimeä.

Tämän ikäisten listoilta löytyi myös näitä juttuja: triplapenaali, dinoja, motocrossia, ps4 ja ohjain, retkipuukko, työkypärä, ruudullinen pyjama, Nintendo pelejä, meikkejä, ritarilinna, palapeli, jalkapallokortteja, jalkapallohanskat, suklaata, keppari varusteineen, laskettelukypärä ja lasit, ennätyskirja, Nuuskamuikkusen kalakirja, rahaa, valorengas, juomajääkaappi, lol nukke ja Pokémon.

Nämäkin löytyivät toiveista: heppalakanat, polkupyörä, Heurekan kausikortti, aktiivisuusranneke, tusseja, kännykän kuoret, brudereita, crossi, mindfulness koala sekä topmodel muki. Löytyykö teidän 7-11 vuotiailta samoja joululahjatoiveita?

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X