äiti ja melukylän lapset - Banneri

Kylläpäs on vähän öitä jäljellä jouluun, miettikää enää kolme yötä! Se on tosi vähän se. Monenlaista puuhaa olisi ohjelmassa ja kahdelle lapsista koittaa flunssakin iskeä. Oli sitten puuhat tehtynä tai ei tai vuosi jonkun nenä tai ei, niin joulu tulee jokatapauksessa.

Joulukuusikin löysi viimein tiensä meille, kun mies meille sellaisen hankki. Ihailen aina niitä oikein tuuheita kuusia ja meinattiin Tokmannilta käydä jo ostamassa, mutta sitten päädyttiin kuitenkin toisiin aatoksiin ja onhan tämä harvakin oikein symppiksiä. Ja omasta harvastahan saisi tuunaamalla tuuheamman, kun poraisi sen runkoon reikiä ja tunkisi niihin kuusenoksia. Me nyt ei kuitenkaan ryhdytty siihen, mutta olen kuullut useamman tekevän niin, hih. Onko joku tehnyt tätä?

Kolme yötä jouluun ja joka päivälle jokin pieni puuha

En harrasta juurikaan mitään joulusiivousta, mutta jotain pientä kuitenkin. Olen jakanut ”pieniä hommia” vähän jokaiselle päivälle. Yhtenä päivänä pesuhuoneen/saunan kevyttä pesua, toisena jääkaapin pesu, kolmantena yleistä siivousta. Sit joka päivälle ”vähän” pyykkäystä, jotta jouluna voi huoletta unohtaa ne hommat.

Kauppalista on tehty ja on hurjan pitkä. Ehkä joku päivä sinne kauppaankin on sen listan kanssa mentävä, voi olla loppuviikosta muutama muukin. Ja nyt jo tunnen ne katseet ja kuulen raskaat huokailut, joita varmasti siinä kassajonossa selän takaa kuuluu. Mietin myös mitä kaikkea siitä kauppalistasta vielä puuttuukaan. No mutta on tässä kolme päivää aikaa, hih. Joko siellä on kauppalista tehty?

Nyt iloista torstaita sinne. Luulen, että tänään saan kuulla aika monesti kuinka jouluun on enää kolme yötä (joka päivä lapset laskevat mikä määrä öitä jouluun on jäljellä). Ja lapset varmasti soittaa kyseistä laulua tänään useamman kerran.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X