äiti ja melukylän lapset - Banneri

Ollaan yleensä koristeltu ja kasattu itsenäisyyspäivänä piparkakkutalot tai talo. Nyt kuitenkin itsenäisyyspäivä meni yhdessä hujauksessa, kun tein valokuvakalentereita ja oli muuta puuhaa.

Sovittiin lasten kanssa tuolloin, että voisimme tehdä ne poikkeuksellisesti viikonloppuna koska niiden tekemiseen menee kuitenkin sen verran aikaa ja haluan, että kaikki saa tehdä omansa rauhassa. Tämä sopi onneksi hyvin ja niinpä me sitten eilen ruvettiin tuumasta toimeen.

Pienet piparkakkutalot hankittiin jo hyvissä ajoin


Yksi lapsistamme myi syksyllä luokkansa kanssa kakkutukun tuotteita ja silloin nämä pienet piparkakkutalot näin ja olihan ne hankittava. Täällä nimittäin on välillä kinasteltu kuka saa hajottaa talon ja kuka saa nyt syödä minkäkin verran. No nyt sitä ei ole edessä, kun Tapaninpäivänä ne tulemme sitten hajoittamaan ja syömään.

Lauantaina kävi aika kuhina keittiössä, kun koristeltiin piparkakkutalot (näiden kuuden lisäksi ilmestyi vielä pari tönöä lisää). Ihana kuinka lapset vuosi toisen perään ovat yhtä innoissaan näitä koristelemassa ja kokoamassa. Kokoaminen kyllä oli monen mökin kohdalla minun tehtävä, mutta innolla olivat siinäkin mukana ja halusivat pitää osia paikoillaan.

Jos vaan ensi vuonna nämä piparkakkutalot löytyy tuolta kakkutukusta (jos ja kun taas jonkun meidän lapsen luokka niitä myy) niin ilman muuta taidetaan tämmöiset jälleen hankkia, ellei mieli sitten muutu jossakin vaiheessa ja halutaankin tehdä yksi iso. Jos nyt tykästyit näihin pieniin taloihin niin Ikeassa kuulemma myynnissä rajoitettu erä pieniä piparkakkutaloja. Onko siellä tapana tehdä piparkakkutalo/taloja?

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X