äiti ja melukylän lapset - Banneri

Halusin vielä tulla toivottamassa jokaiselle oikein ihanaa joulunaikaa. Enää yksi yö aattoon. Joko sielläkin alkaa olla jännitystä ilmassa?

Sain eilen illalla paketoitua puolet lahjoista, mutta paperi loppui kesken. Sitä siis huomenna haettava lisää. Edellisen joulun lahjapussukat on otettu uusiokäyttöön. Lahjojen lisäksi jouluruoat on ostettu ja tänään vähän siivousta, kuten pyykkien viikkaus ja vieminen kaappiin ja pari muutakin juttua.

Me vietämme joulunaikaa kotosalla

Ollaan jo monta vuotta vietetty joulu kotona. Tänne on sitten tullut sukulaisia sitä viettämään, mikä on ollut ihanaa. Nyt kuitenkin saattaa olla niin, ettei meille ketään tulekaan, mutta se selviää lopulta vasta huomenna.

Tälle päivälle olisi luvassa pipareiden leipomista, kalojen suolaus, kinkun paisto ja imurointi sekä lattioiden pesu (jos jaksaa) lisäksi vielä pihan kolaamista. Loput lahjat illalla vielä kääreisiin ja tämä joulunodotus alkaa olla ohi. Nyt meidän perhe alkaa rauhoittua joulun puuhiin. Teille jokaiselle oikein ihanaa joulunaikaa.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X