äiti ja melukylän lapset - Banneri

Meidän imetyskerrat ovat vähentyneet lyhyen ajan sisällä tosi paljon. Yhtäkkiä niitä on jäljellä enää yksi kerta päivässä, kun vielä hetki sitten niitä oli kolmesta neljään. Meillä on mennyt tämä aika kivuttomasti ja osa jäänyt pois ihan huomaamatta ja osa ihan jätetty tietoisesti pois.

Nyt kun taapero juo hyvin niin vettä kuin maitoa ruoan yhteydessä, on voinut huoletta vähentää imetystä. Vähän mietin kuinka hän reagoisi siihen kun jätetään imetys pois ennen päiväunia, kun se on ollut hänelle niin tärkeä, mutta se sujuikin tosi helposti, eikä hän sen perään huudellut yhtään. Imetyskertoja jäi tuon jälkeen jäljelle vain kaksi, joista toinen oli aamulla ja toinen illalla.

Lopulta imetyskerrat oli vähennettävä kahdesta yhteen

Meidän aamuyöt alkoi olla aika sirkusta. Taapero alkoi herätä säännöllisesti 04.30-05.00 välillä vaatimaan tissiä ja se oli yhtä pyörimistä aina aamu seitsemään. Lopulta eilen tulin siihen tulokseen, että nyt aamun imetyksen on loputtava, jotta voitaisiin kaikki ehkä saada nukuttua aamuyön tunnit rauhallisesti.

Niinpä eilen sen sijaan että oltaisiin siirrytty sohvalle imetyspuuhiin mentiinkin suoraan syömään aamupalaa. Toinen oli alkuun vähän, että hetkinen unohtuiko tästä nyt jotakin, mutta keskittyi sen jälkeen aamupalaansa ja imetyksen pois jääminen unohtui. Nyt tänä aamuna hän ei tyyliin edes muistanut koko aamuimetystä.

Itsellä alkoi alkuillasta tuntua se, ettei aamulla ollut imettänyt ja turvauduinkin alipainepumppuun, jolla sai pahimman paineen pois. Rintatulehdusta tässä ei nyt enää kaipaa. Ja näin meidän imetyskerrat ovat vähentyneet enää yhteen. Nähtäväksi jää koska iltaimetys jää/jätetään pois.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X