äiti ja melukylän lapset - Banneri

Meidän pienin on ollut ihan vauvasta asti huono nukkumaan ja unet ovat olleet lyhyitä tai todella lyhyitä. Itkuhälytin on puuttunut meidän hankintalistalla jo pitkään ja itse asiassa jo parin edellisenkin kohdalla on ”kitkuteltu” ilman sitä.

Yleensä hän on nukkunut ulkona meidän ulkoilun ajan ja herännyt sopivasti, kun ollaan ajateltu sisälle menoa. Suunnilleen silloin nukuttiin jo tunnin unia. Nyt unet ovat kuitenkin pidentyneet ja välillä olen tuonut rattaat sisälle tai jättänyt rattaissa ulos nukkumaan ja katsonut sitten ikkunasta koska alkaa näkyä jotakin liikehdintää.

Itkuhälytin voisi olla kesälläkin hyvä juttu

Tämä nyt sitten on tietysti sitonut minut ikkunan ääreen ja riittäisi sitä puuhaa muutakin niin itkuhälytin on ollut nyt usein mielessä. Useaan otteeseen olenkin niitä jo katsellut ja yksi malli on ollut sellainen joka vaikuttaa tosi hyvältä. Silti se vaan on kuitenkin jäänyt tilaamatta. Ehkä miettinyt liikaa onko sille nyt sen verran tarvetta, että se oikeasti hankitaan, vaikka se luultavasti olisi kyllä paljonkin käytössä.

Vaikka taaperolla onkin jo ikää vähän päälle vuosi, on tässä päiväunille vielä kuitenkin pitkään tarvetta. Kesällä hänen voisi olla välillä parempi nukkua sisällä viileässä, jolloin hälytin mahdollistaisi minun ulkoilun muuallakin kuin rappusilla josta kuulen sisälle. Itkuhälytin on siis ollut mielessä pitkään, mutta jotenkin sitä on vaan keploteltu menemään ilman sitä.

Meillä on ollut aikoinaan johdollisia ja yksi mokkula joka toimi kännykän sovellukseen yhdistettynä. Johdolliset oli silloin suoraan sanottuna kamalia ja tuo kännykkään yhdistettävä toimi lähinnä vain minun silloisessa puhelimessa. Vaihdettuani puhelinta huomasin, ettei se vain toiminut siinä kunnolla. Joten nyt todellakin jotain muuta. Ehkä myös nuo kokemukset on aiheuttaneet nyt tätä liikaa pohtimista. No mutta ehkä se itkuhälytin meiltä kohta löytyy tai sitten mennään ilman. Tämmöistä pohdintaa nyt tällä kertaa.

Kommentit (4)

jos sullakin oli se puhelimen kanssa toimiva nabby, niin se on kadonnut maailmankartalta! oon yrittänyt ottaa sinne yhteyttä parikin kertaa, mut ei vaan onnistu enää. meillä oli se 2016 syntyneen vauvavuonna ja tykkäsin siitä tosi paljon! 2019 syntyneen kanssa asuttiin niin pienessä asunnossa, että kuulin parvekkeen äänet meidän makkariin, ja usein oleilin töitten ja kotitöitten kanssa olohuoneessa päiväunien ajan, muutettiin hänen olle 1v ja taas parveke oli niin kivalla sijainnilla, ettei itkuhälytintä kotioloissa tarvittu. 2022 syntyneelle ostettiin itkuhälytin vasta kun hän oli 7kk. mie aloin tehdä sijaisuuksia ja isä jäi kotiin hänen kanssa, joten hälytin oli pakollinen, kun isä teki hommia kotona kuulokkeet päässä.

Mulle tärkein ominaisuus oli lämpötilanäyttö 😀 ja vaikka kirpaisi maksaa yli 120€ niin edelleen nuo ovat kovassa käytössä, maaliskuussa täyttää 2v ja kotipäivinä neiti nukkuu edelleen reilua 3tuntia ulkona – onneksi ja toivottavasti jatkaakin näitä pitkiä unia 😀 meillä on padwico ja akun kesto on ollut hyvä myös pakkasilla 🙂

https://www.sangynalla.fi

Neonate-merkkiä suosittelen, samaten monet tuttavani suosittelevat kyseistä merkkiä. On pieni ja langaton, kuuluvuus on pitkälle ja akut kestää yhdellä latauksella kuukauden jos ovat päällä yötä päivää. Eli akku kestää todella pitkään kun pitää päällä vain tarvittaessa. Edelleen toimii täydellisesti ja on jo toisella lapsella käytössä. Itkuhälytin helpottaa elämää paljon!

Kiitos vinkistä. Kuulostaa kyllä hyvältä.
Me päädyttiin lopulta tilaamaan padwico 850 hälytin. Vaikutti sekin oikein hyvältä. 😊

Joo just se. Oli hyvä sen yhden puhelimen kanssa ja toimi kuin unelma.
Mä hommasin just tuon merkin hälyttimen, vaikutti oikein hyvältä 😊

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X