äiti ja melukylän lapset - Banneri

Meillä luetaan paljon ja kirjastosta kannetaan kirjoja kotiin kerran viikossa. Lähinnä ne kirjat ovat kuitenkin aina lastenkirjoja, mutta nyt olen innostunut lukemaan itsekin juuri minua kiinnostavia kirjoja.

Joulun ja uudenvuoden aikaan luin Auschwitzin kätilö -kirjan. Se oli kyllä sellaista tekstiä, että välillä alkoi oikein ahdistaa lukea koko kirjaa ja jouduin paristi lopettaa koko lukemisen. Sitä vain mietti kuinka tuo on joskus ollut joillekin todellisuutta ja että kuinka toivottavasti koskaan tuollaista ei joudu kukaan kokemaan. Sain kuitenkin luettua kirjan ja kyllä voin suositella sitä.

Nyt aloin lukea kirjaa nimeltä Hakekaa kätilö! Ystäväni sitä minulle suositteli ja sopivasti se nyt kirjastosta löytyi. En ole katsonut edes sarjaa telkkarista, joten kiva aloittaa kirjoista ja katsoa sitten sarjaa vaikka perään. Alku vaikuttaa ainakin kivalta. Olen myös jonossa Matthew Perry n kirjaan. Siihen on saanutkin jonottaa jo jonkin aikaa, mutta viimeksi olin jonossa jo kolmantena.

Nyt kirjastosta saa kantaa kirjoja myös miehelle

Myös mies on nyt innostunut lukemaan. Hänelle lainasin kirjastosta Seppo Jokisen yhtä kirjasarjaa, jota kirjastosta suositeltiin. Hän taisi aloittaa jo kolmannen kirjan. Nyt saa sitten kantaa kirjoja ihan reippaasti kotio, kun on taas yksi lukija lisää mutta hyvähän se vaan on. Lukeminen on aina hyvää tekemistä. Ja aika hyvän kirjan parissa menee kuin siivillä.

Me ollaan kyllä tykätty lainata kirjastosta, varsinkin kolmevuotias rakastaa käydä kirjastossa. Jos sieltä ei ole jotain kirjaa löytynyt, on se tullut naapurikunnasta sinne. Äänikirjoja itselläni ei ole vielä koskaan ollut.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X