äiti ja melukylän lapset - Banneri

Mikä on teillä tällä hetkellä oikein hitti juttu, meillä se on Frozen. Kolme- ja viisivuotias leikkivät olevansa itse Elsa ja Anna, he leikkivät niin sisällä kuin ulkonakin. ”Lumiukko tehtäisiinkös” raikaa ulkona, kun he pyörittelevät lumipalloja.

Onneksi tämä sama vaihe on ollut meillä vuosia aiemmin erään toisen kaksikon kohdalla, joten löytyy ennestään hyvin aiheeseen liittyvää tavaraa. Kuten nuket, mekot, kenkiä yms. Hauska miten ihan samat jutut nousee leikeissä esiin näin vuosien jälkeen. Myös aiheeseen liittyvät palapelit on isomman mieleen.

Frozen elokuvat myös kovalla kulutuksella

Kovasti he toivovat Elsan jäävoimia lahjaksi. Ihan ei meinaat uskoa, ettei sellaisia voi antaa ja että Fozen on oikeasti satua. Toinen toivoo tapaavansa ihan oikean Elsan. Harmi, kun ei tullut mieleen aiemmin, että olisi voinut vaikka viedä heidät Disney on ice tapahtumaan, se olisi ollut tässä vaiheessa aika täydellinen juttu. No ehkä ensi vuonna voisi suunnitella. Oletteko muuten olleet? Onko ollut hyvä?

Disney+ kautta nyt katsovat myös jonkun verran Frozen elokuvia. Voisivat katsoa niitä putkeen parikin, kun kuulemma yksi elokuva menee aina niin äkkiä. Elokuvan loputtua laulut raikaa ja lopulta useampi hoilaa heidän mukana. Ihan muutaman kerran on näiden vuosien ajan täällä kyseisiä elokuvia katsottu ja lauluja kuunneltu. Hyvin on jäänyt kaikille mieleen. Onko siellä muita joiden lapsilla Frozen on juuri tämän hetken hitti?

Kommentit (1)

Mikä mikä tahansa sana mutta ei

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X