äiti ja melukylän lapset - Banneri

Täällä on pakkanen paukkunut parhaillaan -30 ja osa lapsista on flunssassa. Meillä on ollut suunnitelmissa alkaa vähentää taaperon tutin syömistä ja ajattelin josko tämä flunssa olisi vähän siinä apuna, mutta ei ole näyttänyt olevan vaikutusta. Toinen syö tuttia vaikka se nuhan takia on kovin haastavaa.

Sitkeästi toinen on sitä mussuttanut ja ihan jopa turhaan välillä. Siksi suunnitelmissa ollut sen vähentäminen lähinnä vain unille ja harmin tullessa jos syli ei pelkästään riitä. Imetyksen vähennyttyä yhteen kertaan, tuli tutista kovin tärkeä ja taapero alkoi syödä sitä enemmän, vähän huomaamatta.

Ensin tutin syömisen vähentäminen ja hiljalleen pois kokonaan

Mitä aiemmin tutista luovuttaisiin niin sitä helpompaa se varmasti olisi. Tällä hetkellä kuitenkin näyttää siltä, että on sen verran tärkeä kapistus meidän pienelle, joten sairastetaan flunssa alta pois ja koitetaan sitten vähentää. Ellei nyt ennemmin tapahdu jokin ihme ja vähentää sitä itse.

Tämä sama on menty useamman kerran läpi ja jokaisen kohdalla tutista on luovuttu eri aikaan. Hänen kohdalla nyt ensin tämä tutin syömisen vähentäminen ja siitä katsotaan askel kerralla eteenpäin, miten nopeasti se jätetään kokonaan pois. Vaikeinta se on aina jättää unilta. Onneksi hän on nukkunut kohinanallen kanssa, joten saa siitä lohtua, kun tutti joskus jää pois uniltakin.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X