äiti ja melukylän lapset - Banneri

Maaliskuu on vihdoin täällä ja sehän tarkoittaa kevään alkaneen. Miten ihanaa! Hyvillä mielin jätetään helmikuu ja sen mukana olleet sairastelut taakse ja näin hiihtoloman viimeisinä päivinä alkaa porukka olla vihdoin terve. Toivon todella, että sadaan olla terveenä nyt pidempi pätkä.

Lapset (nyt tarkoitan meidän 4v ja 5v) on vaan niin huippuja. He odottavat jo kovasti kesää, paitsi yhden asian takia sanovat pitävän enemmän talvesta. He eivät kestäisi nähdä yhtään ötökkää. Tänään, kun sanoin olevan maaliskuu ja kevään alkaneen, juoksi toinen ikkunaan ja huudahti siskolleen: ”Huh, vielä on lunta, eli ei oo ötököitä”.

Toivottavasti maaliskuu on meille hyvä

He ottavat ilon irti lumesta ja ajasta ilman ötököitä. Lunta riittääkin ainakin vielä meillä päin todella paljon vaikka vettä onkin joinakin päivinä satanut reilusti. Pihassa olevissa lumikasoissa syntyy ehdottomasti parhaimmat leikit. Siellä on jos minkälaista rakennelmaa tehty kepeistä ja lumikokkareista.

Nyt ulkoilu on ollut pienimmällä hieman haastavaa. Piha on ollut paikoin liukas, loskainen tai muhkurainen, kun loska  on pienen pakkasen vuoksi jäätynyt. Onneksi hän tykkää pulkkailusta ja pihasta löytyy myös sellaisia kohtia jossa hän saa viipottaa ihan kunnolla. Vauhtia häneltä ei nimittäin puutu.

Onneksi tässä mennään koko ajan kevättä kohti ja lopulta se pihakin sulaa ja pienen vaatekerrat kevenee. Tuskin maltan odottaa kuinka hänelle aukeaa ihan uusi maailma kun lumet sulaa. Mutta sen aika koittaa myöhemmin ja eletään nyt ensin tämä maaliskuu ja nautitaan siitä, kun kevät ja kesä on vielä edessä.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X