äiti ja melukylän lapset - Banneri

Kivaa maaliskuun viimeistä päivää. Ei voi kun todeta, että onpa ihanaa kun maaliskuu alkaa vihdoin olla ohitse, se on tuntunut niin tolkuttoman pitkältä. Tämä kuu kun meni sairastaessa. Täyttihän meidän ihanin taapero 1v5kk. Voi miten isopieni hän onkaan.

Instagramin puolella meitä seuraavat ovat saaneet seurata kuinka puuhakas meidän pienin on ja että hän todella rakastaa kiipeilyä. Silmät saa olla selässä ja hiljaisuus hänen kanssa ei koskaan ole hyvä merkki. Onneksi meillä nyt ei kotona mitään vaaranpaikkoja juurikaan ole, kun tässä vuosien aikana on muutama muukin kiipeilijä ollut.

Halauksia, sylissä oloa, hassuja juttuja – ihanin taapero

Tämä vaihe on mielestäni aivan huippu, toki joskus rankkakin, mutta pääosin ihana. Hän puuhailee hirveästi kaikkea, on sisarusten leikeissä mukana omalla tavallaan, rakastaa ulkoilua, ihmettelee kaikkea ja on innolla mukana monessa. Silti hän kiipeää syliin, käpertyy kainaloon ja tarraa villapaitani helmasta tai hihasta ja pyörittelee sitä sormiensa välissä.

On kiva seurata kuinka hän on edelleen sisaruksille kovin tärkeä. Kuinka usein päivän aikana saa kuulla ”ihanin taapero, paras pikkuveli, katso äiti kuinka hassu”. Ja siis toki on niitäkin kun pikkuveli nyt ei ole niin toivottu joihinkin juttuihin, mutta tässä vaiheessa hän on vielä se ihanin taapero myös sisarusten mielestä.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X