äiti ja melukylän lapset - Banneri

Viime ajat on olleet meidän perheessä lähes pelkkää sairastelua. Viikko sitten meille rantautui jälleen jokin tauti joka tuntuu nyt vuoron perää kaatavan kotona porukkaa. Nyt lapsista iso osa on taudin saanut tai on juuri parhaillaan siinä. Saa nähdä tuleeko meille aikuisille vielä.

Varsinkin pienimpien sairastuttua sitä on saanut hyvin tiiviisti olla lasten kanssa. Taapero on lähinnä viihtynyt vain sylissä ja on siinä toki saanutkin ollakin. Toisiksi nuorin puolestaan on halunnut olla kainalossa. Ollaankin tämä loppuviikko välillä vain oltu sohvalla, jossa toinen pääsee kainaloon ja toinen voi olla sylissä.

Toivottavasti koko kevät ei ole pelkkää sairastelua

Kotityöt aina pikkuisen kasaantuu niinä päivinä kun sairastetaan. Niillä ei kuitenkaan ole mitään väliä, tärkeintä on olla lasten saatavilla kun toisilla on kurja olla. Kotityöt ei mihinkään häviä, ne ehtii odottaa aikaa jolloin pienet ei äitiä tarvitse. Niinpä pyykkikone sekä kuivausrumpu on pyörinyt pienten mentyä nukkumaan tai aikaisin aamusta.

Vaikka on tosi kurjaa, kun aina tauti taudin perään tunnutaan nyt saavan kaikki niin olen erittäin kiitollinen siitä, ettei se ole vielä ollut vatsatauti. Sitä tuntuu olevan ihan hirveästi liikkeellä ja todellakin toivon ettei sitä meille enää tule. Se jouluna ollut noro riittää vallan hyvin meille pidemmäksi aikaa sitä tautia. Ja varmaan juuri siitä syystä kun se sairastettiin me nyt sitten kaikki taudit napataan.

Toivon vaan ettei koko kevät olisi tätä sairastelua. Tässä alkaa jo kaikille riittää tämä tautikierre. Toivon myös, että nyt sitten kerätään vastustuskykyä ja kohta koittaa se terveempi aika.

Kommentit (2)

Hei Terhi!
Olen nyt muutaman viikon aikana kahlannut koko blogisi läpi, ja se on ollut ihanaa iltalukemista imetyksen ja nukuttamisen ohella. Olen tuntenut saavani vertaistukea esim. vauva-arkeen lukemalla kokemuksiasi. Itse olen vähän myöhään herännyt tähän suurperhehaaveiluun, mutta nyt meillä on kasassa perhe, johon kuuluu 12-, 9-, 2- vuotiaat sekä 6 kk ikäinen vauveli. Toiveissa on lisää, mutta ikä alkaa painaa päälle (38 vuotta jo takana…). Ajattelin siis näin pikaisesti esittäytyä uutena blogisi lukijana 🙂 lopuksi vielä toivottelen kovasti paranemisia. Meillä oli viime vuosi yhtä taudista toiseen tarpomista, ja se on tuskaisaa. Se rikkoo arjen vähän liian tehokkaasti ja saa lapset kyllä hyppimään seinille. Terveempää pääsiäisen odotusta siis teille!

Moikka, voi miten kiva kuulla, että olet saanut täältä vertaistukea. ❤️ Ihana perhe teillä siellä koossa ja toivottavasti toiveesi perheen kasvamisesta toteutuu. ❤️

Kiitos. Täällä alkaa vihdoin tauti hellittää otetta. Pitkä ja sitkeä tauti on kyllä ollut ja nyt tuntuu kaikki pöpöt iskevän oikein kunnolla. Toivottavasti te saatte nyt olla terveenä, kun pieni vauvakin talossa. Niin kurjaa aina jos vauva sairastuu.

Iloista pääsiäisen aikaa sinne ja kivaa alkavaa huhtikuuta.❤️

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X