äiti ja melukylän lapset - Banneri

Tuntuuko kenestäkään muusta, että maaliskuu on kestänyt kohta ikuisuuden? Itsellä varmasti tekee sen tunteen se, kun kohta on lähes koko porukka sairastanut ja osan kohdalla tauti vain kestää ja kestää.

Nuorimmaista käytin alkuviikosta jo lääkärissä, kun toisella jälleen yksi tauti on sairastettu vähän rankemman kautta. Toinen oli niin reppana. Toivottavasti hän nyt kehittää tässä itselleen oikein kunnon vastustuskyvyn, kun on viime kuukausina napannut itselleen vaikka mitä tauteja.

Lasten koulussa nyt tuntuu pyörivän monenmoista. Nyt todellakin toivoisin, että tämä maaliskuu olisi viimeinen kuukausi hetkeen, kun jokin tauti meille saapuu. Lääkärissä kuulinkin kuinka poikkeuksellisen kauan nykyisin kaikki taudit kestävät ja monella tuntuu olevan kunnon kierre. Hyvin voin todeta itse tämän saman.

Onneksi maaliskuu tuo mukanaan valon ja pääsiäisen vapaat

Vaikka maaliskuu on sairastelujen takia ollut super pitkä ja puuduttava niin on tässä kuukaudessa paljon hyvääkin. Tämä lisääntynyt valoisuus on ollut aivan ihanaa. Valoa riittää pitkälle iltaan jota mä rakastan. Luonnonvalo ja kaikki kevään alkavat merkit piristää kummasti.

Myös pääsiäinen tuli tänä keväänä ihan yllättäen. Huomenna täällä päin lähdetään virpomaan. Meiltä ehkä joku lähtee. Pitäisikin etsiä oksia ja koristella muutamat. Pari seuraavaa viikkoa ovat koululaisilla lyhyempiä. Niille pääsiäisen pyhille luvassa herkkujen etsintää kartan tai vihjeiden avulla.

Laitettiin tällä viikolla rairuohot ja ohra kasvamaan. Koska olin vallan unohtanut ostaa multaa laitettiin siemenet kasvamaan kostutetun talouspaperin ja osa kostutettujen vanulappujen päälle. Hyvin on ainakin ohra lähtenyt kasvamaan.

Mutta nyt toivotaan, että maaliskuu saataisiin ainakin pääsiäisen aikaan olla terveenä ja me loput neljä nuhanenää päästäisiin tästä kohta eroon. Tämä olikin ensimmäinen aamu pitkään aikaan, kun heräsin ilman pääkipua. Oikein ihanaa viikonloppua sinne!

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X