äiti ja melukylän lapset - Banneri

Hankittiin tosi myöhäisessä vaiheessa meille itkuhälytin. Jahkailin todella kauan tarvitaanko sitä vai mennäänkö ilman. Lopulta päädyin sen ostamaan ja lupasin tulla kertomaan mitä mieltä olen meidän Padwico 850 itkuhälyttimestä.

Itkuhälyttimen saavuttua tuli kovat pakkaset, joten ei heti päästy niitä ulkona testaamaan, mutta koitettiin niitä sisällä. Testasin mm kuinka ne toimivat jos jätän taaperon sänkyyn hälyttimen ja menen toisen kanssa pesuhuoneeseen joka sijaitsee meillä useamman kulman takana ja muutaman rapun verran alemmassa kerroksessa. Ja hyvin toimi, ei ollut kuuluvuudessa ongelmia.

Meidän pienimmät lapsethan innostui tästä ja he halusivat kulkea eri huoneissa puhuakseni keskenään ja tuli hyvin todettua siinä, että toimii meillä moitteetta sisällä.

Enää en luopuisi itkuhälyttimestä

Jännä kuinka sitä oppii selviämään ilman vaikka mitä, kuten me vaikka ilman itkuhälytintä. Kun sen sitten hankkii huomaa kuinka helpolla olisikaan voinut päästä. Nyt en enää tuosta itkuhälyttimestä luopuisi, ihan kuin mun päiviin olisi tullut pari tuntia lisää.

Tuossa itkuhälyttimessä oma lemppari on lämpötilamittari. Sen avulla vähän voinut miettiä kuinka paljon sinne untuvapussiin pienelle pukee. Tykkään myös hälyttimen koosta ja siitä että se on langaton. Akkukin on tuntunut kestävän hyvin. Ollaan myös käytetty sitä toimintoa jolla voi puhua pienelle. Jos hän on herännyt itkien on voinut sitä kautta hieman  rauhoitella ennen kuin ehtii itse paikalle. Lyhyesti, me ollaan tykätty tästä itkuhälyttimestä ainakin tällä käyttökokemuksella. En siis ihmettele yhtään kuinka tätä kehuttiin. Voin itsekin tätä suositella.

Kommentit (2)

Meillä oli Padwicon vanhempi malli, joka hajosi vuosien käytön jälkeen sopivasti, kun sitä ei enää tarvittu. Toimi moitteettomasti ja kesti hyvin myös pakkasessa. Olisin ostanut uudemman mallin, jos hälyttimelle vielä olisi ollut tarvetta.

Voi miten mahtava kuulla, että kesti noin hyvin. 🙏🏼 Nämähän kestää kyllä tosi kovaakin pakkasta. Moitteetta on toiminut tämä hälytin.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X