äiti ja melukylän lapset - Banneri

Pääsiäisloma alkoi ja lähes kaikki ovat terveenä, wuhuu! Itse olen vielä tukkoinen (onkohan taas kerran mennyt poskionteloihin tämä) ja yksi isommista on nyt flunssassa. Ei nyt sitten pääsiäislomalle(kaan) suunniteltu mitään muuta kuin ulkoilua ja kotoilua.

Rairuohot ja ohra kasvoivat juuri sopivasti pääsiäiseksi. Hyvin onnistui tälläkin kertaa tuo kasvattaminen talouspaperin sekä vanulappujen päällä. Ei siis haitannut vaikkei multaa muistanutkaan ostaa. Pienimmäinen on tutkinut oman istutuksessa joka päivä ja tykkää silitellä sitä.

Pääsiäisloma toivottavasti katkaisisi tämäntautikierteen

Ostettiin paljon herkkuja (ei nyt tosin yhtään yllätysmunaa, kun niitä popsittu jo ennen pääsiäistä aika kasa). Munia ilman yllätyksiä hankittiin kuitenkin muutamat ja lisäksi on muuta suklaata sekä karkkia. Tämä sopi lapsillekin hyvin. Saadaan niilläkin varmasti aikaan hyvä munajahti.

Ollaan herkuttelun lisäksi myös suunniteltu ihan vain ulkoilla sekä katsoa elokuvia (pienemmät nyt niin ihastuneet Helinä-keiju elokuviin, että ainakin niitä), pelailla ja valvoa pitkään isompien kanssa. Ihan vain rentoa yhdessä olemista.

Ja toivon mukaan ensi kuussa saataisiin sitten olla terveenä, kun sinne suunnitteilla kaikkea kivaa, kuten vaikka lapsimessut. Tämä pääsiäisloma toivon mukaan vähän auttaisi katkaisemaan tätä tautikierrettä, kun voi ottaa rennosti ja levätä. Nyt ihanaa pääsiäisen aikaa. Viettäkäähän ihana pääsiäisloma, ne joilla se lomaa on. Koitan ehtiä vastailla myös kommentteihin tämän loman aikana.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X