äiti ja melukylän lapset - Banneri

Täällä oltiin pidempi väli ilman yhtäkään uutta hammasta. Vielä hetki sitten suussa oli kahdeksan hammasta, neljä ylhäällä ja neljä alhaalla. Meidän yöt alkoi taas muuttua levottomiksi ja päivisin pieni on ollut hieman itkuinen ja ärtyisä.

Hän alkoi myös karttaa hampaiden pesemistä, minkä hän on ennemmin antanut tehdä ihan hyvin. Nyt hän pisti huulet tiukasti yhteen ja käänteli päätä puolelta toiselle. Lopulta se saatiin kyllä pestyä, mutta kamalan hankalaa se oli. Nyt onneksi sujuu taas normaaliin malliin.

Kolme hammasta kerralla, ei se ihme ole jos on ärtyisä

Koitin hänen ikeniä ja ne pullotti aika reippaasti. Lopulta ensin alkoi pilkistää ylhäältä yksi hammas. Jonkin ajan päästä ylhäällä tuntui toisella puolella myös pieni piikki ja nyt myös alhaalta on tulossa hammas. Kolme isoa hammasta tulossa yhtäaikaa läpi, ihan varmasti tekee kipeää. Ja ei varmasti mene kauan, kun toisellakin puolelta tulee alhaalta hammas läpi. Toisaalta tulisi nyt sitten samalla.

Kovasti pieni kuolaa ja pureskelee kaikenlaista. Kaikki viileä ja kylmä uppoaa hyvin. Lämmin ruoka välillä vähän tökkii, mutta se ei ole päivittäistä. Jäiset mustikat on hänen lemppari tällä hetkellä. Selvästi tässä on nyt helpompia päiviä ja vähän vaikeampia. Joinakin öinä on mennyt ihan hyvin ja parina yönä nukahtanut vasta kunnolla, kun olen ottanut kainaloon nukkumaan. Toivottavasti ei jatkossa ihan näin monta hammasta tulisi kerralla.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X