äiti ja melukylän lapset - Banneri

Koska ajatuksissa ei ole ollut juhlia syntymäpäiviä ja mainitsin etten tarvitsisi mitään, en myöskään olettanut saavani muistamisia. Minulle olisi hyvin riittänyt onnittelut tai kortti, mutta niin vain pari ihanaa pääsi yllättämään ja pyöreiden johdosta tulikin muutama super ihana juttu. Niin kiitollinen kaikista muistamisista.

Sain pari kaunista kaulakorua, joista toisen sain vanhimmalla tyttäreltäni ja kyllä itkuhan siinä pääsi (taisinkin siitä aiemmin mainita). Koru oli yhdistetty syntymäpäivä ja äitienpäivä lahja. Toisen kauniin kaulakorun sain vanhemmiltani. Myös yksi ystävä pääsi yllättämään ja häneltä sain kauniit korvakorut sekä suklaata.

Ihania muistamisia jotka tulee varmasti käyttöön

Tässä olikin pitkä tauko, kun en korvissa pitänyt mitään. Tuntui että heti korvat kipeytyi jos pidin niissä koruja. Ja oli ihan sama minkälainen koru se oli. Mutta olen sitkeästi pitänyt aina silloin tällöin. Ensin pieniä ja lyhyitä aikoja ja nyt jo pidemmän aika voinut pitää korviksia koko ajan, joten nuo korvakorut tuli ihan loistavaan saumaan. Kaulakoruja olen pitänyt aina silloin tällöin ja nyt kun ei enää imetä tulee niitäkin pidettyä enemmän.

Siskoni perheeltä sain hauskan kortin. Tämmöinen onkin kiva idea monien pyöreiden kohdalla. Varmasti tulee tämmöinen itsekin joskus hankittua joko omalle lapselle tai ystävälle. Tämmöisestä jää kiva muisto ja on ihan erilainen kortti kun ei ole paperista. Ja tässä kun näitä pyöreitä aletaan kohta urakalla täyttää on kiva jo miettiä millaisia muistamisia sitä itse sitten tulee hankkimaan.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X