äiti ja melukylän lapset - Banneri

Se pärähti kuulkaa tällä viikolla meikäläiselle 40 vuotta mittariin, hurjaa! Ikäkriisi on ollut vahvasti läsnä jo kuukausien ajan. Ja mitä lähemmäksi toukokuu tuli, sitä kovempi kriisi oli. Mutta nyt kun syntymäpäivä on ohi on jotenkin taas vähän helpompi hengittää.

Tähän mennessä mielestäni ehdottomasti parasta oli olla kolmekymppinen. Ihana ikä jonka olisin voinut vetää läpi koska vaan uudestaan. Ehkä juuri siksi tämä uudelle vuosikymmenelle siirtyminen on nyt tuntunut hieman hankalalta.

40 vuotta – Lopulta mikään muu ei muuttunut kuin numero

Mutta tähänkin varmasti nopeasti tottuu ja tätä ikää jo monet kovasti kehuneet siksi ”parhaimmaksi iäksi” joten sillä nyt mennään, eihän tässä muutakaan voi. Ikää tulee jatkuvasti lisää vaikka kuinka koittaisi pyristellä vastaan, joten turhaan tuhlata energiaa siihen.

Kirjoitin instagramissa synttäri julkaisuuni ”Liian vanha ollakseen nuori, liian nuori ollakseen vanha.” Johon eräs kommentoi jatkoksi mielestäni niin kivasti ”Mutta täysin sopiva, ollakseen upea.” Ai että kuinka hyvä fiilis siitä tuli. Lopulta olen juuri nyt siellä missä pitää ja olen siitä erittäin onnellinen.

Ainakaan tällä hetkellä ei pahemmin tee mieli juhlistaa. Ehkä jotenkin pienesti kesällä voisi, tyyliin käydä syömässä ja sukulaisille kakkukahvit. Eräs multa kysyikin instassa, etten taida pahemmin juoda alkoholia ja siihen vastasin etten ole juonut seitsemään vuoteen. Hyvin on riittänyt nuo raskauksista tulleet monen viikon ”kestokrapulat”, heh. Ja tässä kun tullut oltua raskaana tai imetettyä niin ei tässä ole viihteellä tullut käytyä, eikä ole oikein innostanut edes lähteä. Ehtiihän sitä. 40 vuotta on nyt siis mittarissa. Tästä on hyvä jatkaa seikkailua ja toivottavasti tämä vuosikymmen on monella tapaa loistava. Onko siellä lukijoissa muita nelikymppisiä tai samaa vuosikertaa olevia? Iloista viikonloppua!

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X