äiti ja melukylän lapset - Banneri

Kevät on mun ihan lempi aika vuodesta. Kesä on heti siinä perässä, mutta se miksi ne on näin päin on se, että keväällä kaikki on vielä edessä, luonto herää eloon ja nämä loppukevään ilmat on jotain ihan parasta.

Täällä on todellakin nyt nautittu lasten kanssa näistä ilmoista. On ulkoiltu paljon ja välillä tultu sisälle vilvoittelemaan. On syöty reilusti jäätelöä tai lapset lähinnä on. Hiekkaa on sisällä ihan joka puolella, kun ravataan ulkoa sisälle ja sisältä ulos. Imuri onkin laulanut joka ilta. Pyykkivuoret kasaantuu, mutta tää on just sitä parhautta kun voidaan olla paljon ulkona ja kaikki ylimääräisen pukeminen saa jäädä.

Tuntuu että kevät jäi tänä vuonna lyhyeksi

Tai siltä se on tuntunut, koska lunta riitti tosi myöhälle ja ilmat oli aika viileät. Nyt täälläkin jo vihertää niin kauniisti ja luonto on kunnolla herännyt eloon. Jonkin verran meillä pienimmät tytöistä ötököitä kammoaa ja kipittää karkuun/kiljuu mutta tosi hyvin on tämä kevät mennyt ja kukaan ei ole ollut täysin hysteerinen ötököiden suhteen.

Me toivotaan tämän lämmön jatkuvan, varsinkin tämmöinen vilukissa nauttii todella tästä lämmöstä. Ymmärrän toki heitä joille nämä kelit eivät ole kivoja ja jos sisälläkin on kuuma ei tietty ole kivaa. Meille tuli ilmalämpöpumppu vasta muutama vuosi sitten joten muistissa on se kuinka tuskaa oli ulkona ja sisällä. Kevät vai kesä, kummasta sä tykkäät enemmän?

Kommentit (2)

Kyllä kesä on parempi kun me ollaan koko kööri allergisia odotellaan et satais niin pölyt lähtis. Lämpimästä tykkään kyllä tosi kovasti kun meiän pojat oli pieniä oli 3 tosi kylmää ja sateista kesää (2015-2017) niin nyt osaa nauttia tästä ihanasta lämmöstä pitkän kylmän, lumisen ja talvisen talven jälkeen!

Nyt on ollut pitkään kyllä lämmintä ja kuivaa. Sateista on lupailtu, joten silloin kyllä pölyt onneksi saa kyytiä. 😊

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X