äiti ja melukylän lapset - Banneri

Äkkiä se meni tämäkin lukuvuosi lapsilla ja viimeinen viikko koulua alkaa huomenna. Lapset odottavat jo lomaa innoissaan vaikka viimeisellä viikolla onkin monella heistä luvassa kivaa ohjelmaa.

Tokaluokkalaisella on viimeiset päivät menossa tämänhetkisen opettajan kanssa ja syksyllä heille tulee uusi opettaja. Harmittaa ihan todella paljon kuinka tämä huippu ope ei ole enää jatkossa hänellä opena. Sanotaanko, etten ole ollenkaan innoissani tästä muutoksesta ja hieman kauhulla odotan mitä on luvassa, mutta koitan pysyä positiivisena. Onneksi tulevalla vitosluokkalaisella ope pysyy samana.

Kun koulua on enää vika viikko, mietitään muistamisia opeille

Onko teillä ollut tapana muistaa opettajia jotenkin joko itse tai koko luokkana? Meillä on aina välillä (ala-asteella joka kevät, ylä asteella on muistettu sitten vasta ysiluokan keväänä). Yleensä on ollut koko luokan yhteinen muistaminen ja se on meistä hyvä. Välillä kuitenkin hankitaan myös joku oma pieni juttu lisäksi, jos tulee jotain kivaa vastaan, ja niin tehtiin tänä keväänä.

Tilasin tällä viikolla opeille kauniit Nenni & friends tiskirätit jotka saapuivat perjantaina. Nämä voi pestä koneessa ja voi hävittää myöhemmin biojätteenä, joten mielestäni tämä oli just hyvä muistaminen. Käärin ne vielä sellofaaniin ja laitetaan taakse itsetehty kortti.

Neljällä viimeinen viikko koulua joka pitäisi vielä jaksaa ja viides koululainen valmistui pari viikkoa sitten ammattiin, aivan ihanaa ja super mahtavaa. Tulevana viikonloppuna juhlistetaan sitä. Perjantaina pääsen hänen kevätjuhlaan ja lauantaina on muiden koululaisten kevätjuhla. Taidan jälleen kyynelehtiä joka juhlassa.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X