äiti ja melukylän lapset - Banneri

Jep, näin on päässyt käymään. Hyttyset, nuo inisevät ja ärsyttävääkin ärsyttävimmät öttiäiset ovat jostain löytäneet meille sisälle! Ja niitä ei ole vain paria vaan kymmenittäin tai jopa enemmän.

Ollaan muutamana aamuna herätty miehen kanssa siihen, kun lauma hyttysiä hyökkää ja aamu neljän ja aamu viiden välillä on niitä sitten tapettu kymmenittäin. Viettääköhän moni muu pariskunta tällä tavalla aamuisin aikaa, hih.

Joka ilta toivon, ettei ne hiton hyttyset herätä taas

Ollaan verkotettu ilmastointiräppäniä, kaikki pellit on kiinni, lattiakaivoihin on laitettu kuumaa vettä, missään ei ole seisovaa vettä ja ulko-ovet on pidetty kiinni tai toisessa on se sellainen oviverkko. Järkyttävää, että niitä siltikin vain jostain sisälle tunkee. Onko muilla hyttyset tunkeneet sisätiloihin tai jos joskus on millä pääsitte eroon?

Me ollaan nyt todettu sähkökärpäslätkät tehokkaaksi tavaksi tuhota hyttyset. Itse asiassa nukun yksi sellainen lätkä sängyn vieressä, jotta aamusta sitten kivempi niitä alkaa listiä. Joka ilta käyn koko asunnon useaan otteeseen läpi ja muka saan ne kaikki napattua ja silti ne pirulaiset löytää tänne jotakin ihmeen reittiä. Toivottavasti vielä voitetaan tämä taisto, sillä mikään ei ole niin ärsyttävä ääni kuin hyttyset inisemässä korvan vieressä silloin kun koitat nukkua.

Kommentit (4)

Piipunpeltien raoista vielä pääsevät ryömimään, ollaan tungettu niihin talouspaperia joka kesä.

Meillä itikat pääsi hormin kautta sisälle, vaikka oli pellit kiinni. Silloisessa asunnossa oli avotakka, josta sitten yritin tukkia hormin jollain ihme virityksillä. Mutta tosiaan piipussa oli sen verran hyttysen mentävää rakoa. Ovathan ne aika vihulaisia tulemaan vaikka mistä… ei tarvitse olla kummostakaan aukkoa vaikka ikkunan hyttysverkossa, niin läpi tulevat.

Ne kyllä tunkevat ihan kaikkialta sisään. On varmasti ollut aika homma tukkia tuota hormia. Meillä onneksi takassa luukku ja ötökät ei sitä kautta ole koittanut tulla, toivottavasti ei jatkossakaan. 😊

Ne kyllä koittaa tunkea vaikka mistä. Pitää pitää tämä mielessä, jos meillä joskus sitä kautta sisälle alkaa tunkea.😊

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X