äiti ja melukylän lapset - Banneri

Toukokuun viimeinen päivä ja tämä kesäkuun ensimmäinen on ollut yhtä tunteiden suurta myllerrystä. Olen päässyt molempina päivinä lasten kevätjuhlaan ja molemmissa on tullut kyynelehdittyä.

Esikoinen valmistui ammattiin ja häntä juhlittiin lähisuvun kanssa jo heti perjantaina kevätjuhlan jälkeen. Niin ylpeä hänen suorituksestaan ja tulevaisuus vaikuttaa hänellä hyvältä. Hän pystyy ihan mihin vaan mitä ikinä haluaakaan.

Kesäkuun alkua on kovin odotettu ja nyt se on täällä

Tänään lauantaina olin alakoulun kevätjuhlassa. Yläkoulun juhlaan sai osallistua vain koulun päättävien vanhemmat, joten yläkoululaisten juhlaan meiltä ei tänä vuonna mennyt ketään. Ensi vuonna sitten. Lasten esitykset oli niin koskettavia ja muidenkin luokkien esityksiä oikein kiva katsoa. Eräs poika soitti siellä niin mielettömän hyvin rumpuja. Siinä kun oltiin kotio lähtemässä näin hänen kantavan rumpujen osia ja kehuin kuinka upeasti hän soitti.

Ja koska keli näin kesäkuun ensimmäisenä päivänä oli ihan mieletön, suunnattiin lähes heti juhlan jälkeen rannalle osan porukan kanssa. Kyllä tätä kesän alkua oli kovasti odotettu.

Nyt koululaiset pääsevät nauttimaan lomasta ja elokuussa meillä suunnataan jo kolmannelle, viidennelle, kahdeksannelle ja yhdeksännelle luokalle. Lisäksi meiltä tulee löytymään esikoululainen. Nyt ihanaa kesäkuun alkua ja onnea valtavasti kaikille peruskoulun päättäneille ja valmistuneille.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X