äiti ja melukylän lapset - Banneri

Tämän kesän parhaimpia juttuja tähän mennessä ollut jo muutamia. Yksi niistä on lasten ilo isosta uima-altaasta. Se onkin ollut hurjasti käytössä ja rannalle on ehditty vasta kerran. Onneksi kesää ja uintikelejä on vielä paljon jäljellä.

Toinen paras juttu on se kuinka huhtikuussa neljävuotta täyttänyt on oppinut niin hienosti lähtemään pyöräilemään polkupyörällä. Eräs päivä keväällä pyysin häntä jos koittaisi potkupyörän sijaan ihan polkupyörää ja niin vain muutamassa päivässä lähti sillä polkemaan ja nyt osaa lähteä jo liikkeellelaskun ilman apua. Apupyöriä ei olla käytetty, kun potkupyörällä tasapaino tullut niin hyväksi. Nyt päästelee vuoron perää molemmilla pyörillä.

Yksi kesän parhaimpia juttuja vuodesta toiseen

On lasten poimimat kukkakimput. Lähes joka päivä saan jonkin kauniin kimpun. Viimeksi kahdeksanvuotias poimi kimpun yhdessä yksitoistavuotiaana kanssa. Pienimmät tytöt poimivat aina yksittäisiä kukkia joita laitetaan tyhjään  (kikkoman) soijapulloon joka on täydellisen kokoinen juuri heidän poimimille kukille.

Myös perheen pienin poimii kukkasia, mutta niistä puuttuu usein varsi ihan kokonaan. Hän myös selvästi vähän jännittää tai häntä ällöttää jotkin kukat ja hän katsoo niitä kauempaa ”irvistäen”. Voikukkia hän on kovasti puhallellut ja välillä on koko kukka mennyt suuhun, hih.

Parasta on myös se kun lapset viihtyvät ulkona pelaillen eri pelejä tai muuten vaan. Isommat (esikoista lukuunottamatta) varsinkin iltaisin palailevat eri pelejä keskenään ja sitä on kiva seurata. Sitä kun ei tiedä kuinka pitkään sitä näkyä enää kestää joten todellakin nautin nyt siitä.

Näitä kesän parhaimpia juttuja olisi vaikka kuinka paljon listattavana. Mitään reissuja yms en nyt tähän laittanut, sillä lopulta nämä arkiset asiat on niitä ihan parhaimpia. Mutta nyt pyykkivuori kutsuu joten sen kimppuun. Iloista viikonloppua just sulle.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X