äiti ja melukylän lapset - Banneri

Yleensä meillä kesäloman ensimmäiset viikot sisältävät kinastelua, kun uusi arki hakee hetken taas rytmiä. Mutta tällä kertaa sitä kinaamista ei ole ollut. Ehkä syynä on se, että meillä yhtä lasta lukuunottamatta kaikki sairastuivat tällä viikolla  flunssaan ja osalla nousi yhdeksi päiväksi kuume.

Onneksi nyt näyttää jo paremmalta ja enää riittää vain nuhaneniä ja kuume jäi lyhytkestoiseksi. Nyt katsotaan säästytäänkö me aikuiset ja esikoinen tältä pöpöltä kokonaan vai vieläkö se iskee meihinkin. Minun päälle on ainakin nyt aivastettu niin paljon ja olen nukkunut parin nuhanenän vieressä, että eiköhän sen parin päivän sisällä näe iskeekö vai ei. Onneksi lapset ei sentään ihan niillä helteillä sairastuneet, vaan vasta sen jälkeen.

Saa nähdä tuleeko kinastelua vielä vai selvittiinkö ilman

Meidän lapset ei ihan hirveästi normaalisti ota mistään yhteen. Joskus toki kipinät sinkoilee, mutta muuten on mennyt kyllä tosi vähällä. Eniten sitä selvästi on silloin, kun loma alkaa tai kun koulu on alkanut. Eli tilanteissa jolloin arjen rytmi muuttuu pidemmäksi aikaa totutusta, kuten kesä -ja talviloma.

Nyt saa nähdä tuleeko se vaihe vielä, kun tästä kunnolla tervehdytään vai onko siihen mennessä jo totuttu uuteen arkeen ja kaikki rullaa sujuvasti. Mutta täytyy sanoa kuinka helpottavaa on ollut, kun tässä ensimmäisen viikon aikana ei ”jatkuvasti” ole kinastelua milloin mistäkin ja loma alkanut kerrankin ilman erotuomarina oloa.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X