äiti ja melukylän lapset - Banneri

Vaikka ollaan ihan kesän alussa on meillä monesti katseet jo vähän siellä kesän lopussa, kun elokuussa meiltä yksi astelee kohti esikoulua. Sitä odotetaan täällä jännityksellä, mutta sillain hyvällä tavalla.

Meidän tuleva esikoululainen rakastaa tehdä erilaisia tehtäviä, kuunnella kirjoja ja harjoitella kaikkia kirjaimia yms. Kovasti hän odottaakin jo mitä kaikkea esikoulussa on. Kotona onkin jo pitkään tehty erilaisia tehtäviä ja nyt pitkään lempparini on ollut Oppi ja ilo Eskaria kohti -tehtäväkirja. Meillä nämä oppi ja ilo jutut on ollut hitti vuosien ajan ja niitä tehdään usein.

Lähdetäänkö teillä syksyllä kohti esikoulua?

Täällä järjestettiin keväällä tutustuminen esikoululaisille. Vaikka tiloissa on tullut käytyä jo ennemminkin, oli tämä mielestäni erittäin hyvä juttu. Näin lapsi pääsi näkemään tulevat tilat jossa opetus tapahtuu yms ja keiden kanssa sitä esikoulua tullaan käymään. Ei mikään kovin iso ryhmä ole tulossa, mikä on kiva juttu. Vanhemmat pääsevät sitten elokuussa tutustumaan, kun on vanhempainilta.

Meidän lapsista vain yksi on käynyt tuota samaa esikoulua. Sitä edelliset kävivät vanhoissa tiloissa joten oikeastaan vain yksi heistä osaa kertoa millaista tuolla eskarissa on. Kaikki ovat silti innoissaan muistelleet omaa esikouluaan ja kertoneet mitä siellä on tehty ja millaisia päivät oli. Ihana kun kaikilla heistä jääneet niin hyvät muistot.

Kuinka monella siellä on syksyllä esikoululainen? Millä mielin siellä ollaan lähdössä kohti esikoulua? Minusta on niin ihanaa kuinka innolla meillä sitä odotetaan. Nyt kuitenkin nautitaan ensin tästä kesälomasta.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X