äiti ja melukylän lapset - Banneri

Jopas se kesäkuu meni yhdessä hujauksessa ja nyt vietetään jo heinäkuuta. Meidän kesäkuu sai ihanan lopetuksen, kun oltiin miehen kanssa kummipoikamme rippijuhlissa.

Ja kyllä, päästiin ihan kahdestaan. Kirkko olisi ollut ihan liian pitkä meidän taaperolle. Ihana, kun saatiin vanhempani katsomaan lapsia, oli siis automaattisesti selvää, että lähdetään juhliin ihan kahdestaan, se kun on oikeasti aika harvinaista herkkua. Oli myös kiva kun juhlissa sai vain olla ja rauhassa keskittyä esityksiin ja herkutellakin ihan rauhassa.

Kesäkuu oli lämmin, toivotaan myös lämmintä heinäkuuta

Kun sunnuntai oltiin miehen kanssa rippijuhlissa, niin lauantaina olin kahden tyttäreni kanssa ideaparkissa ostoksilla. Nuorimmainen on nyt sitten ollut minussa kiinni, kun parin päivän ajan oltiin erossa. Ihan odotettua se oli, mutta nämä päivät teki kyllä meille molemmille hyvää.

Heinäkuulle on suunnitteilla ainakin kummitytön syntymäpäivät ja yksi toritapahtuma. Muuten tämän kuun jutut on vielä auki. Paitsi meidän yhdellä tyttäristä on tässä kuussa rippileiri ja sitä odottaa kyllä kovasti. Konfirmaatio on sitten elokuussa ja silloin päästään juhlimaan.

Toivottavasti tämä kuukausi on myös lämmin. Mitään superhelteitä nyt ei tarvitse olla, mutta olisihan se paiste kivempi kuin sade. Toivotaan siis aurinkoista ja iloista heinäkuuta. Ensi kuussa alkaakin sitten jo eskari ja koulu, mutta nautitaan nyt ensin tästä kuukaudesta.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X