äiti ja melukylän lapset - Banneri

Omassa lapsuudessa liikuttiin paljon metsässä ja sinne mentiin monesti isän kanssa tai sitten löydettiin erilaisia seikkailuja metsästä yhdessä siskon tai ystävien kanssa.

Silloin metsään pääsi ihan omalta takapihalta. Pääsee sinne vieläkin samasta paikkaa, mutta joukossa mutkittelee kävelytie. Vanhat polut on sen myötä kasvaneet umpeen, mutta joitakin siellä on vielä jäljellä.

Ei siihen ihmeitä tarvitse. Se on hetki ja lapset on löytäneet seikkailun metsästä.

Omien lasten kanssa on myös käyty paljon eri metsissä liikkumassa. Meidänkin takapihalta pääsee metsään suoraan ja siellä on monet eri seikkailut saatu eri vuodenaikoina. Tänä keväänä metsässä oli niin helppo liikkua, kun oli mieletön hankinanto. Siellä oli pehmolelutkin mukana laskemassa mäkeä yms. Ainakin kerran kesässä käydään pururadalla kiertämässä yksi lenkki josta löytyy viikon ajan kivoja tehtäviä. Tänäkin vuonna se on kierretty ja oli oikein mukavaa.

Nyt alkaa löytyy mustikoitakin kivasti, joten kohta se on suunnattava ämpäreiden ja ryhmärämän kanssa metsään poimimaan niitä. Osa poimii ja osa taas löytää metsästä vaikka millaisen seikkailun. Parasta on jatkaa lasten kanssa niitä perinteitä mitä on ollut omassa lapsuudessa, vaikkakin seikkaillaan nyt eri metsässä. 

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X