eveliina matilda - Banneri

En ole koskaan halannut häntä tai soittanut hänelle vaihtaakseni vain kuulumisista. Emme lähettele viestejä tai kasvotusten  juurikaan keskustele.

Puhumisen sijaan hän tekee ja teoillaan osoittaa välittävänsä

Hän on pyytämättä siellä missä häntä tarvitaan. Hän ei jätä mitään puolitiehen tai siirrä huomiselle. Hän on aina yhden puhelun päässä minusta. Valmiina keräämään ojan pohjalle ajetun skootterin peräkärryynsä tai hinaamaan yöllä tien päälle jättäneen auton. Hän korjaa kapselikahvinkeittimeni ja suoristaa vajonneen omakotitalon. Hän korjaa kaiken, rakentaa uutta ja ideoi muiden hyväksi. Hän ei milloinkaan menetä malttiaan. Ei edes silloin, kun opetti minut ajamaan autoa ja Opel sammui viidennen kerran samoihin valoihin. En ole koskaan kuullut hänen riitelevän, kiroilevan, hermoilevan tai kohottavan ääntään. Hän on koko elämänsä paiskinut töitä mahdollistaakseen kaikki minun haaveeni ja toiveeni. Valittamatta tai pyytämättä itselleen milloinkaan mitään.

Hän on mies, jonka luokse ajan likaisella autollani viettämään isänpäivää, mutta jonka pihalta ajelin tänäänkin pois putipuhtaaksi pestyllä autolla. Sellainen on mun isä; aina valmiina tekemään kaikkensa naistensa eteen.

Sain kotoa täydellisen miehen mallin

Kun olin eroni jälkeen kironnut kaikki maailman miehet alimpaan helvettiin, isi saapui luokseni, kokosi  muuttokuormani, ajoi uuteen osoitteeseeni, purki tavarani ja kantoi huonekaluni kolmanteen kerrokseen. Sitten hän hankki ja kokosi vaatekaapin, asensi valaisimet, kylpyhuoneeseen pesukoneen ja ikkunoihin lapsilukot. Olen kaikkien muuttojeni myötä monta kertaa katsonut, miten isäni muuraa uuden elämäni peruskiveä ja joka kerta olen joutunut pyörtämään mielipiteen siitä, että kaikki miehet ovat sikoja.

Äitini uteli kesällä miestilannettani ja vastattuani olevani yhä edelleen erittäin sinkku, hän sanoi hieman huolta äänessään; ”Ymmärräthän sinä, että kukaan mies ei ole täydellinen. Meidän isää on maailmassa vain yksi ja jos etsit samanlaista, voit joutua pettymään.”  Näinhän se on, olen kai tottunut hieman liian hyvään.

Hyvää isänpäivää kaikille isille. Erityisesti omalleni, elämäni ainoalle miehelle johon voin todella luottaa.

Kommentit (16)

Ei meilläkää iskälle tule muuten vaan soiteltua tai halattua. Me nähdään lähes päivittäin muutoinkin niin en koe tarpeelliseksi halata joka kerta kun nähdään 😂 Olen töissä iskän omistamassa yrityksessä…

Iskä saattaa ajaa rekallaan pihaan ja tuoda meille polttopuita jne. Välittämistä puolin ja toisin vaikka sitä ei oikeastaan koskaan ääneen sanotakaan.

Olisi kiva kuulla, mitä sinä teet vastavuoroisesti isäsi hyväksi. 🙂

Oon sen ihana tytär. Eikö se muka riitä? 😂

Rehellinen ja aito teksti mutta vähän jäin silti miettimään, että isäsi saattaisi kuitenkin ilahtua, jos joskus soittaisit tai jopa halaisit? Kun välinne ovat kuitenkin läheiset.

En näe tarvetta soitella kun nähdään viikottain useasti. Ihmiset ovat erilaisia, kaikki (etenkään suomalaiset vanhat ukot) eivät välttämättä kaipaa puheluja ja halailuja. Meillä toimitaan näin ja välittämistä osoitetaan eri tavoin.

Sun isä kuulostaa aivan ihanalta isältä ja ukilta😍

Ihana kirjoitus! Olet onnekas kun sinulla on noin ihana isä.

Ihanasti kirjoitettu. Isäsi on varmasti liikuttunut tästä postauksesta! ❤

Niin kaunis teksti, taas. Sun blogia on ilo seurata!

Et ole koskaan halannut isääsi? Tuntuu todella hurjalle, mutta itse olenkin kasvanut perheessä jossa halataan, rakastetaan ja puhutaan niiden tekojen lisäksi

Meillä ei ole sellaista ”halailukulttuuria” ja mielestäni hyvä niin 😅 Kaikki tyylillään ja omilla tavoillaan 😊

Omalle isälleni tulee toni soiteltua kuulumisia harvemmin kuin äidille, mutta kyllä nyt sentään silloin tällöin.

Isä on rientänyt useasti apuun. Silloin, kun raskaana ollessani menetin hermoni auton kanssa, hän ajoi paikalle kääntämään autoni.
Hän on ollut mukana muutoissa ja ajanut parin tunnin matkan opiskelupaikkakunnalle vain katsomaan, että pärjään, kun voin eron jälkeen huonlsti. Hän on antanut minun osata ja onnistua itse.

Työelämässä olen kuin isäni ja opiskellutkin pitkälle vain siksi, että hän on siihen kannustanut.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X