ihan mamina - Banneri

Mulla oli lauantaina aivan ihanat Baby showerit, koska järjestin ne itse! Olen aina tykännyt juhlia synttäreitä, vuosipäiviä, vappua ja halloweenia. Rakastan järjestää juhlia. En halua järjestää bileitä yksin, mutta tykkään olla mukana suunnittelussa ja ”koordinoida” asioita.

Muutama ihminen kysyi multa, että ”etkö saanutkaan yllätysjuhlia, eikö Baby showerit kuulu olla yllätys?” – Mun mielestä ei. En järjestänyt juhlia itselleni, järjestin ne kaikille niille ihmisille jotka haluavat olla minun ja vauvan elämässä läsnä. Oli ihana nähdä, kuinka moni mun ystävä havahtui siihen että ”ME saadaan vauva!”. Tämä tuleva lapsi on meidän kaikkien yhteinen ja häntä me juhlittiin, ei minua.

Oon ollut koko raskauden ajan aika yksinäinen. Osittain omasta tahdosta, osittain siitä etten ole yksinkertaisesti jaksanut. Lauantaina olin pitkästä aikaa oma itseni eli sosiaalinen, nauravainen ja iloinen. En ole pitkään aikaan nauranut niin paljon, että kyyneleet tulee silmistä!

Kerrottiin tyttöjen kanssa mun äitille kaikkia teinivuosien paljastuksia, syötiin ja avattiin ihania lahjoja. Juotiin paljon skumppaa ja vaikka mun lasissa oli vain Muumi -versiota niin musta tuntuu että olin eniten päissäni – siitä mielettömän hyvästä fiiliksestä. Välillä teki pahaa Tonin mummon korvien puolesta, koska jutut oli tasoa polttarit ja omiakin korvia kuumotti.

Mä olen välillä todella huono ystävä. En muista soittaa, en osaa kysellä kuulumisia enkä aina ole ihan läsnä. Poden tästä usein huonoa omatuntoa, en tiedä miksi se on niin vaikeaa eikä tule minulta luonnostaan. Silti mulla on ihan mahtavia tyyppejä mun lähellä jotka sanoo aina ”Ei meidän tarvitse soitella joka viikko, tai edes joka kuukausi. Kun fiilis tulee, jatketaan siitä mihin jäätiin viimeksi”.Tota piirrettä rakastan mun ystävissä.

𝐼𝒽𝒶𝓃 𝓂𝒶𝓂𝒾𝓃𝒶 – 𝒩𝒾𝒾𝓃𝒶

Seuraa meitä facebookissa ja instagramissa!

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Niina Mantere

Niina Mantere

Blogin takaa löytyy Niina, 24-vuotias opiskelija, kahden pienen pojan äiti ja yhden miehen avovaimo.

Äitiydestä on tehty tänä päivänä suuri kilpailu ja etenkin nuorten äitien kohtaama kritiikki on kovaa. Siksi mä olen päättänyt paljastaa oman epätäydellisyyteni ja antaa vertaistukea muille täydellisen epätäydellisille äideille, jotka kamppailevat samojen asioiden parissa. Täällä puhutaan äitien kehonkuvasta, opiskelusta vauva kainalossa ja vanhemmuuden haasteista ja parhaista hetkistä. Ainiin ja onhan meillä tulossa häätkin kesällä 2023, jännää!

Ihana saada sut mukaan!

Ota yhteyttä
ihanmamina@gmail.com

Arkisto

X