operaatio äiti - Banneri
Moikka, pieni tauko tuli pidettyä. Tarkoitus oli alkuun ottaa vähän etäisyyttä juttuihin, mutta sitten koko homma jotenkin pitkittyi asioiden myötä.
Ollaan oltu aika kiireisiä tässä, koska ihan kamalasti hommaa kesken. Meillä on ensi kuussa muutto edessä ja vaihdetaan paikkakuntaa. Halutaan hoitaa kaikki aika stressittömästi ja roudata mahdollisimman vähän tavaraa mukana. Siirrytään 90 neliöstä 76 neliöön.
Tuntuu tosi turhalta asua näin isossa kämpässä, koska on jotenkin tyhmää maksaa liiasta tilasta. Siivoaminen on työläämpää ja kaikki. Mitä tehdään yhdellä ylimääräisellä makuuhuoneella, joka toimii lähinnä varastona? Vihaan myös sitä, että tässä on kaksi kerrosta. Hankalaa, rasittavaa ja inhottavaa puljaamista porttien kanssa. Siksi siis valitsimme pienemmän asunnon ja kyllä; muutamme kerrostaloon.

Aiotaan sisustaa kokonaan uudelleen. Ei mitään väliaikaista, ei mitään rumaa. Pistetään rahaa siihen mitä halutaan ja rakennetaan omannäköinen koti. Siinä on tavoitetta kerrakseen.
Kiire tässä kuitenkin tosiaan on, koska muutto häämöttää jo muutaman viikon päässä ja pitäisi päästä eroon huonekaluista, tavaroista sekä kaikesta muusta mitä ei mukaan oteta. Säästetään, ei säästetä, säästetään… päässä pyörii ja urakalla. Elämäkin muuttuu samalla paljon tämän myötä. On suunnitelmia ja asioita, joita lähden toteuttamaan. Alan harrastamaan omia juttuja ja muuttamaan paljolti sitä elämää mitä nyt on eletty.

Tämä kaikki tekee hyvää tässä vaiheessa. Olen saanut miettiä ja ajatella kokonaisuutta; odotan muuttoa innolla. Pääsen kauemmaksi joistakin asioista ja hengittämään uutta ilmaa. Tätä kaivataan!
Netissä pyörii nyt paljon huhuja, juttuja ja asioita. Ei, en halua ottaa kantaa niihin ollenkaan. Se mitä tässä blogissa olen kirjoittanut, on se mitä itse olen kokenut ja halunnut ääneen sanoa. En tunne tarvetta puolusteluun, itkemiseen tai asian avaamiseen enempää. Elämä jatkuu. Jos joku roikkuu draaman nälkäisenä täällä listoilla, niin kehotan poistumaan. En näe syytä puhdistaa mainettani, pönkittää itsetuntoani tai todellakaan ottaa kantaa koko jupakkaan.
Ihmiset uskokoon puhtaasti mitä haluavat, itse aion unohtaa koko asian ja jatkaa tätä minulle tärkeää harrastusta eli bloggaamista. Kirjoitan oikeastaan lähinnä itseäni varten! On hyvä nyt kuitenkin muistaa, että tärkeintä on se mitä itse sisällään tietää.
Viimeisiksi sanoiksi tälle jupakalle sanon; pyydän anteeksi erittäin syvästi niiltä, jotka tähän sotkun ja väärinkäsityksien soppaan ovat joutuneet. Kenenkään tunteita ei koskaan ole ollut tarkoitus loukata ja todellakin olen surullinen sekä pahoillani, jos näin on käynyt. Myös minuun on sattunut syvälle ja haluan tämän asian unohtaa.

Tästä eteenpäin, asia on pyyhitty pois mielestäni. En siihen palaa, en sitä muistele. Let it go.
Tähän väliin biisi, jota olen lähinnä sanojen takia kuunnellut paljon.
(Haha, hieno Disney versio 😀 !!)

Topille kuuluu hyvää. Normaali arki pyörii kotona ja uusia asioita opitaan. Liikutaan paljon ulkona ja ollaan alettu ihmisiäkin näkemään. Kotona kyhjöttäminen tuntuu jotenkin väärältä nykyään. 
Täytyy sanoa, että olen erittäin kiitollinen siitä, että elämä ei enää olekaan niin tyhjää ja hiljaista. Sitä voi oikeasti olla kontaktissa toisiin ihmisiin, puhua sekä purkaa, jos siltä tuntuu. Sitä voi viettää mukavan keskiviikon ystävällä tai lähteä lauantai-iltana meren ääreen katselemaan kuuta. 
Hymyilyttää, kun osaa katsoa asioita oikein. Sitä huomaa paljon.
Palataan taas, kun aika antaa myöten!

Kommentit (81)

Ihanaa, että palasit taas 🙂 olen seurannut jo kauan blogiasi ja tykkään kovasti. Monessa suhteessa olen pystynyt samaistuman sinuun!

Mukava kuulla teistä taas! 🙂 Ihana uusi koti, onnea siitä :)!

Kiva, että taas saa lukea kirjoituksiasi. Olen seurannut blogiasi muutaman kuukauden saatuani oman lapsen. Pidän kovasti tyylistäsi kirjoittaa.

En tiedä tarkalleen mitä asia koskee, josta täällä kovasti on kohistu, enkä toisaalta välitäkään. Toki siltä osin, että olet mielestäni saanut tarpeeksi lokaa niskaan, olkoonkin että toki asioilla on aina kaksi puolta. Nämä eivät kuitenkaan ole syyt blogisi lukemiseen, joten se ei vaikuta suuntaan tai toiseen siihen, aionko jatkossa lukea blogiasi vai en, ja olet täysin oikeutettu itse päättämään, miten paljon asiaasi täällä käsittelet. Eipä siitä sen enempää.

Meillä on myös suunnitelmissa uuden asunnon hankinta lähitulevaisuudessa. Asumme nyt kaksikerroksisessa asunnossa kuten tekin ja nyt haaveissa olisi yhdessä tasossa oleva asunto. Meilläkin tässä on neliöitä tarpeisiimme nähden liikaa vaikkakin meitä on nyt kolme niitä neliöitä jakamassa. Tällä hetkellä katsomamme asunto olisikin yhdessä tasossa ja neliöitä jokunen vähemmän, toki edelleen yhdellä ylimääräisellä makuuhuoneella, mutta se on niin pieni, että sitä voi käyttää myös muuhun tarkoitukseen, jos toista lasta ei sitä asuttamaan tule. Nyt siis ensimmäinen poikamme on 8 kk, eli ihan vielä ei toista lasta ole edes suunnitteilla. Mutta asiasta kukkaruukkuun, ihana päästä seuraamaan kodin sisustusta koskevia kirjoituksiakin.

Kaikkea hyvää sinulle ja koko perheelle. 🙂

Onnea uuten kotiin ja uusille tuulille!! :))

Kiitos 🙂

Onnea uuteen kotiin ja uusiin tuuliin <3 Sydämeni pohjasta toivon teidän perheelle kaikkea hyvää nyt ja jatkossa.
Pidemmän aikaa blogiasi seuranneena mulla on tunne, että sä olet ihminen jonka haluaisin tuntea tarkemmin, tykkään sun tyylistä pohdiskella asioita ja siitä miten kirjoitat asioista, sanoa asiat niinkuin ne on eikä kaunistella. Sulla on sydän paikallaan, sopivasti pää pilvissä ja jalat maassa <3 Ja todellakin, siihen riitaan tarvitaan aina vähintään kaksi, asiat karkaa joskus käsistä kun sappi kiehahtaa, mutta fiksuin on se, jolla on ”munaa” myöntää mokansa 🙂 Onnea uusiin tuuliin ja koko elämään!

Postauksia odotellen, SmakSmak

Kiitos, mukava kuulla!

Eihän sitä koskaan tosiaan netin perusteella voi rakentaa oikeeta kuvaa kenestäkään. Voi olettaa, kokeilla ja herkästi olla väärässä. Sitä pitää nähdä livenä, jotta tietää todellisuudessa millanen toinen on.

Ja mä myönnän että en aina ole ollut järkevä. En ole siitä ylpeä. Kadun. Varmana niin teenkin.

Mutta nyt. Paljon oppineena kohti uusia tuulia!

Postausta tulee kyllä.

Sää tiedät itse sisimmässäs miten asiat on, ja se on tärkeintä. Kukaan ei
voi siulle määrittää miten pitää pyytää anteeksi ja keneltä, jos ei pyyntö kelpaa sellaisena kuin sää sen esität niin sitten ei kelpaa.

Karavaani kulkee ja rakit räksyttää.

Mars.

😀 😀 😀

Puhut asiaa!

Kiva että palasit. Olen lukenut blogiasi alusta lähtien. Tsemppiä tilanteeseen! Äityli”kärki” jauhaa mutta antaa jauhaa…

Kiitos kommentista <3

Eiköhän tämä tästä!

Voi kiva että oot palannut 🙂

Kiva palata 🙂

Olisko helpoin jos kertoisit oman kantasi? Kun ei mulla ole mitään ymmärrystä mikä tuo koko juttu on?!

Anteeksi tämä puuttuminen ja pilkunviilaaminen, mutta: Musta kaikista tärkeintä olisi se, että Anetella olisi helpompaa tämän asian kanssa eikä se, että kenelläkään meillä muilla olisi helpompaa kun tiedettäisiin asiasta enemmän.

En tiedä olisiko helpompaa vai ei.

Aha. ok. Kivasti sanottu, olen kuiten sun lukija. Mut tuon kommentin jälkeen tuntuu aika hemmetin pahalta!

Mä olen pahoillani, etten tänne halua avautua.

Arvostan lukijoita. Todella paljon, mutta tämän enempää en asiaa tänne avaa.

Olen pahoillani jos se sinua loukkaa.

Miks susta liikkuu äitylit palstalla pitkä litannia juoruja? voisitko valaista ettei nyt jää susta noin ikävä kuva… oon pitkään lukenu sun blogia ja nyt harmittaa onko nuo jutut tosia :/

Tää on vähän sana sanaa vastaan. Kukin uskoo mihin haluaa, valitettavasti. Toivon, että ihmiset jotka uskovat että olen täysin mätä niin poistuvat kyselemästä.

En edelleenkään halua ottaa kantaa asiaan. Jos joku haluaa välit mun kanssa selvittää, saa pistää viestiä.

Tää on netti. Riidat paisuu, virheitä tehdään. Asioita liiotellaan tai vähätellään. Eikä kaikki asiat kuulu kaikille lopulta. Omat virheeni olen tehnyt toki, niistä otan opikseni ja niitä kadun. Tämä on kasvunpaikka ja sellaisena sen otan.

Ihanaa! Oot tullut takaisin:) Olikin jo ikävä. Asunto näyttää upealta!

🙂 !!

Tuo asunto on <3

Hei ihan mahtavaa että palasit! Monet on multakin kysellyt, että tiiätkö mitä Anetelle kuuluu. Hyvä että sinne kuuluu hyvää. Näyttää tosi ihanalta tuo kämppä. Tykkään eritoten tuosta saunasta! 🙂 Jätä vanhat taakse ja aloita uudelta pöydältä. Mä en näe mitään järkeä, miksi ihmisten pitää tapella eri näkemyksistä, kaikki ollaan omanlaisia ja sellaisina pysytään. Toivottavasti oot saanut rauhan vastaanasettelijoilta. Tsemppiä kovasti muuttoon ja jaksuja! <3

Ja hei kiitos kommentista vielä 🙂

Selvittäisin*

Kiva typo.

Riitaan tarvitaan kaksi. Molemmista osapuolista löytyy aina vikaa. Mun vetäytyminen otettiin väärin. Että tekeytyisin uhriksi. Siitä ei ole kyse. Ihan täysin vain haluan tämän asian unohtaa ja selittäisin jos siihen olisi mahdollisuus.

Toivon, että tosiaan ihmiset ymmärtävät tämän rauhan eleenä itseltäni. Ja haluavat myös vatvomisen lopettaa.

Ja hei kiitos. Kämppä on kiva.

Ok. Tsemppiä! En vain löytänyt sitä tekstiä.

Mite sun mies jakselee? Tekstikin hävinnyt että jotain vakavaa? Oliko?

Ei ole hävinnyt teksti.

Tutkimukset edelleen kesken. Näyttää tilanne hyvältä kuitenkin. Saatiin yksi diagnoosi jo, mutta nyt lekurit eivät ole varmoja oliko se kuitenkaan oikea. Seuraavaa tutkimusta odotellessa.

Mekin ollaan ostamassa omaa asuntoa, viimeistään heinäkuun alussa muutto, mut todennäkösesti jo kesäkuussa! Iiiik! :’D iha mahtavaa päästä laittaa uutta ja ihan täysin omaa kotia <3

Apua! Onnea siihen! Meillä tosin vuokralla 🙂

Juuri tuo on ihanaa kun pääsee laittamaan! 🙂

Mukava kuulla taas teistä, ja suunta on oikea sinulla. Tsemppiä muuttoon! 🙂

Kiitos, ja suunta on hyvä 🙂

Aaaaa, mäki tahdon muuttaa!! 😀 Oon kyl k-a-d-e, varmaan joku mielenhäiriö, kun tiiän miten rasittavaa se tavaroiden roudaaminen on. 😀 Mut kiva et kaikki on hyvin ja mahtava tuo sun asenne 🙂

Sit muuttamaan! 😀

Muuttaminen on kivaa oikeesti! Jee!

Ja asenne pakko naksauttaa paikalleen, että elämässä pärjää.

Ihanaa kun tulit taas kirjottamaan, sua on kaivattu! 🙂

Kiva kuulla 🙂 Täällä ollaan!

Onpa ihanan näköinen kämppä ja ihanaa, pääset kunnolla sisustamaan! Se on niin parasta 🙂

Ihanaa, että olet palannut takaisin 🙂 <3

Sisustaminen on jee! Ennen ei sitä olla oikein tehty 😀

Ihana palata! 🙂

Näin sen screenshotin jossa haukuit lasta sammakon ja sian näköiseksi tai jotain vastaavaa. Väitätkö että Se oli väärennetty?

Tottakai otan vastuuni virheistä.

Olin katkera, kun hän oli haukkunut Topia ja olin ihan kamalan typerä ja haukuin myös. Ei kukaan toki voi puolustella tuollaista. Noloa, lapsellista. Yh. ALA-ARVOISTA.

Tosin asian esiinveto oli aika tyhmä, koska olin kyseiselle äidille asian jo myöntänyt kuukausia sitten ja kertonut itse mitä mennyt sanomaan. Omatunnon kun omistan. Tuntuu siis aika tyhmältä vieraiden lähteä mässäilemään asialla, joka selvitetty ja jossa kaksi puolta.

Mut kuten sanoin. En ole tietenkään täysin puhdas ja kukaan ei oo täydellinen. Otan vastuun, kadun ja en tee samaa virhetta enää koskaan.

Toivoisin että tosissaan näitä asioita ei tarvitsisi tämän enempää selvittää julkisuudessa. Ne selviteteään ’asianomaisten’ kanssa, jos siihen tarvetta.

Uusi kämppä näyttää oikeen kivalta! Kotipostauksia odotellessa ;D Vähän kivaa kun saa laittaa kaikki ihan uusiks!

Niin on! 🙂

Ihana Anette! <3 Kiva kuulla taas teistä. Ja voi miten kaunis asunto, onnea uuteen kotiin!!! <3

<3 🙂

Kiitos!

Iiiihana uusi koti, ja toi keittiö!! Rakastuin <3

Niiin on!!! 🙂

Mukavaa kuulla, että kaikki on kunnossa! 🙂 Ja ihanaa, että ootte löytänyt uuden kodin ja se näyttää todella kivalle. Toivottavasti kaikki asiat menee nyt parhain päin! Jatkathan blogin parissa edelleenkin? 🙂 Ois niiin kiva lukea mistä teidän koti tulee näyttämään, kun saatte tehdä siitä täysin oman näköisen. Ja muutenkin miten muutto uuteen kaupunkiin sujuu ja mitä topille ja sulle kuuluu jne. Kaikkea siis teidän elämästä! Ootte ihania! 🙂

Yritän jatkaa blogin parissa, tietenkin.

Tää on mun juttu <3

Kiva kuulla teistä 🙂 Tosi kivan näköinen kämppä, tsemppiä muuttoon 🙂
-m

🙂

Kiitos ja kiitos!!

Oiiiii millanen asunto!!! =O Ja mukava kuulla että kaikki on ok 😉 oot tärkeä!! <3

Sinäkin<3

Voi miten ihanan näköstä teijän uudessa asunnossa on! :> oon onnellinen teijän puolesta, että saatte muutoksia teijän elämään ja pääset jaloilles kaiken pahan jälkeen! <3

Noniin kiva kuulla että oot ilonen meidän puolesta 🙂

Ja hei. Tuo on unelma kämppä <3

Oooh, tahtoo kans muuttaa! On muuten todella hienon näkönen kämppä!! <3

Ihanaa että sinne kuuluu hyvää <3

Mikset vaan muuta? 😉 Ja ihana tuo kämppä tosiaan on! Unelma!

Onnea uudesta kauniista kodista! Sua on ollut ikävä! ♡

Kiitos ja ääh, kiva kuulla 🙂 Täällä taas.

Ite just muuttaneena, tsemppiä! 😉 kivalta näyttää ja kiva vihdoin kuulla teistä! ♥

En usko että kauheesti zemppii kaivataan, mukaan lähtee tosi vähän 🙂 Mut kiitos!

Ihana asunto! Ja olipa kiva kuulla teistä pitkästä aikaa! 🙂

Tuo on kyllä! Ja kiva 🙂

Ihana kun oot takaisin! <3 Innolla odotan sisustus Postauksia 🙂

Eiköhän niitä tule! 🙂

Tosin olen aika surkea sisustamaan. Pitää pyytää apua 😀

Ihanaa kuulla susta!

Muutossa on kyllä kova työ, mutta voi sitä riemua kun kaikki on valmista ja paikoillaan. Tuo keittiö muuten on aivan ihana 🙂

Kivaa tämä muuttaminen on, oikeasti 🙂

Muutoksia muutoksia!

Ihanaa kun palasit!:) Tsemppiä muuttoon, näyttää tosi kivalle toi uusi asunto.:) Onko Se oikein omaoma vai vuokra?

Vuokra on! Mä en halua kiinni lainaan nyt, päästään edellisestäki eroon. Helpottavaa.

Ja tuo on ihana kämppä!!

Ihanan näköinen kämppä! Ja mukavaa muuttoa (jos muutto tosin on koskaan mukavaa, mutta se uusi asunto ja se fiilis uudesta kodista on) 🙂

Ja tuo kappale on hyvä, pääs miun listoille Spotifyssä – just se Disney-versio 🙂

MuuttO* 😀

Muutta on mukavaa kyllä. Puhdistaa, joten kiitos.

Tuo kappale on mahtava!

Mä haluan tuo keittiön! 😀 ihanat ovet ja muutenkin ihanasti pöytä- ja kaappitilaa. <3 näyttää muutenkin avaralta ja valoiselta. 🙂

Täydellinen keittiö <3

Ihana kuulla teistä 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anette - Operaatio Äiti.

Anette - Operaatio Äiti.

Lauttasaarelaisen perheen elämää ja arjen kiemuroita höystettynä lastenvaatteilla sekä lukemattomilla kuvilla. Blogi sisältää paljon pohdintaa sekä realistisen katsauksen perheen arkeen.

Äiti -90. Isi -96. Poika 10/12. Tyttö 11/15. Tyttö 12/17. Poika 02/21. + 🐕🐕🐰🐰🐹

Arkisto

X