operaatio äiti - Banneri

Zara Kids

Pitkästä aikaa inspiroiduin vaatteista niin paljon, että nappasin kameran sekä pojan kainaloon ja suuntasin kuvauspaikalle. Tarkoitus oli herätellä jo nukahtaneita kuvaustaitoja sekä hakea uusia kivoja kuvauspaikkoja. 

Meillä on yleensä aika hauskaa kuvatessa. Tehdään sitä suhteellisen harvoin, mutta siitä on muodostunut meille yhteinen kiva juttu. Topi tykkää olla mallina, koska saa olla oma itsensä. En koskaan käske mihinkään tai pakota asentoihin. Ehdotan aina välillä uusia kohtia ja poika kiljuu onnessaan  ”Okeii!”.  Kuvausreissut pidetään lyhyinä eli puhutaan minuuteista, koska tämän ikäisen mielestäni ei tarvitse asua kameran edessä, vaikka siitä pitäisikin. Näissä kuvissa näkyvät poseeraukset ovat ihan pojan omaa käsialaa. 
Vaatteista jokainen on muuten hankittu Zarasta, joka on muodostunut suosikikseni. Käyn siellä aika usein ja nappaan vaatteita mukaani. Kyseisessä liikkeessä yhdistyvät edullisuus, laatu ja käyttömukavuus. Olen ollut mielettömän tyytyväinen jokaiseen sieltä ostettuun vaatteeseen!
Kenkien suhteen olen hakenut pojalle sopivia malleja ja nyt voin sanoa löytäneeni ne. Zara tekee suloisia ja tyylikkäitä kenkiä, jotka ovat hyviä jaloille. Meillä nämä ovat ehkä neljännet hankitut? ..Ja jatkossakin ostan. Topihan on varsinainen kenkäfriikki ja kulkisi popot jalassa koko ajan, jos saisi. Uusimpia kenkiä koristaa jäätelönkuvat ja olisittepa nähneet pojan ilmeen!  ”Äiti otti uuet kengät! Jäskin kuvia!”

Vähän harmittaa, ettei merkin vaatteita saa ostettua netistä eikä liikkeitäkään ole juuri missään. Tuotteita tulee muutama kappale per koko, joten takuu tietyn vaatteen saamiseen ei ole taattu. Olen ihan varma, että Zara myisi  hyvin ympäri Suomea, vai mitä te sanotte? Ostaisitteko?

Suosittelen kuitenkin käymään tuossa liikkeessä, jos samalla suunnalla liikutte. Tyttöjen puoli on aavistuksen vielä kattavampi ja aika usein eksyn sinnekin shoppailemaan. Kuvien housut ovat mm. ”tarkoitettu” tytöille. Itsehän en tuijota liikaa osaston päälle, vaan etsin sopivuutta ja oman silmäni mittapuulla tyylikkyyttä.

Tämä ei ollut yhteistyöpostaus, vaan halusin ihan omatoimisesti kehua kyseistä merkkiä. Jos lukijoita kiinnostaa, voisin esitellä enemmänkin Zaran kuteita. Niitähän lipastosta sattuu löytymään!

Kommentit

18 kommenttia
Avatar

Kiitos ihana <3

Avatar

Voi mikä ihana pieni malli sulla on !!! :> niiiiiiin sulosia kuvia <3 ja vaatteetkin on ihanat! 🙂 mäkin haluaisin päästä zarassa käymään 🙂

Avatar

Kiitos ihana <3

Avatar

Mahtavia kuvia ja tyylikäs poju! Ja mikä kuvausmiljöö!
Zaran vaatteet on tosi kivoja. Itse olen niihin myös ihan hurahtanut.

Avatar

Oi mikä pieni mies ja mitkä kuvat!!

Avatar

Voi, onpa kivoja kuvia! <3 🙂 Oon ekan zaran vaatteen ostanu vuosia sitte turkista outlet myymälästä, tykkäsin kovasti siitä vaatteesta ja oonki monet kerrat harmitellu kun ei mistään oikeein saa niitä. Olis kyl kiva joskus eksyy semmosille seudulle mistä löytyis kyseinen liike 🙂

Avatar

Voih niin suloinen malli! <3 ihania kuvia!

Avatar

Ihanat vaatteet ihanalla pojalla! 🙂
Mäkin haluaisin meidän kaupunkiin zaran. Ihan liian harvassa on :/
T. P

Avatar

Niin suloinen malli, ja niin upeat kuvat! <3
Jos mä jaksaisin käydä useamminkin kiertelemässä kauppoja muilla paikkakunnilla (kotikaupungissa kun ei ole muuta kuin seppälä), niin varmasti hamstraisin Zaran vaatteita, sen verran ihania ne on! Helpompaa on kuitenkin tilata netistä, ja kuten sanoit, harmittaa muakin että näitä ei saa netistä tilattua. 🙁

Avatar

Zaran liikkeitä saisi kieltämättä olla enemmänkin ja joskus yllätyin ettei niitä tosiaan saa netin kautta tilattua. Meilläkin on muutama vaate Zarasta ja valikoima on hyvä! Ihana pieni mallipoika sulle <3

Avatar

Ihanat kuvat ja kuteet ja tausta ja kaikki!!! <3

t.Korinna

Avatar

Voi Zara <3 Se on niin miun lemppari! Ihan kun olisin taivaaseen kävellyt kun kaupan ovista pääsen sisään. Hirvee hamstraus alkaa heti. Turhan liian harvoin vain pääsen siihen liikkeeseen shoppailemaan, koska asutaan pienellä paikkakunnalla kaukana nuista liikkeistä. Just sen takia nettikauppa ois hyvä, kun kaikki ei paikan päällä pääse käymään. Taitava valokuvaaja olet ja niin on mallikin! :))

Avatar

Viime kerralla kun sisko kävi pääkaupunkiseudulla, annoin sille rahaa, että käy zarassa lastenvaatteita shoppailemassa. Juurikin jonkun siun postauksen takia eksyin zaran nettisivuille ja rakastuin niihin vaatteisiin. 😀

Avatar

Onpa Topi taas suloinen! Rakastan blogiasi vaikka olenkin yläasteikäinen enkä kaikkeen osaa ottaa kantaa oman kokemuksen puutteen takia, mutta jatka samaan malliin! ♥ (Vähän hämmentyneenä katsoin bannerikuvasta, että onko Topilla tupakka kädessä, mutta huh. Ei onneksi… :D)

Avatar

Aivan ihania kuvia taas, Topi on niin suloinen lapsi ja ihana asu myöskin! 🙂
-Laura

Avatar

Oma ihana poikani on Topia vain kuukauden nuorempi pellavapää, mutta miten sen muka saisi pysymään auton konepellillä noin coolina suloisena?! Zaran vaatteet ovat ihania, mutta harvoin raaskin ostaa täyteen hintaan, vaikka moloihin ja mini rodineihin verrattuina edullisia ovatkin – lapsi vaan kasvaa niin vikkelään, että noin puolen vuoden käytöllä 10-25 euron vaatteesta tuleekin kallis kun kirppikseltä saa vastaavan 1-2 eurolla… Toki joskus on pakko hemmotella omaa silmääkin, eli ostaa lapselle juuri se ihanin herkkuvaate (tai tehdä se itse 😉

Avatar

Eikä mitä ihania kuvia! ♥♥

Avatar

<3

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä