operaatio äiti - Banneri

*Palikat ja vauvan tossut saatu blogin kautta.

Ristiäiset on ohi. Meidän tytöstä tuli Alma Linda Melodia. Etunimihän oli jo tiedossa lähes kaikilla, mutta toiset nimet tuli yllätyksenä. Nimi löytyi juhlissa niin kakkujen päältä kuin palikoistakin, jotka ihana MaiBoo meille lähetti. Noista palikoista jää upea muisto lapselle itselleen! Muu koristelu koostui valkoisista ”ruusun”terälehdistä sekä pikku timanteista.

Tarjoiluna oli kauniin upean kakun lisäksi mokkapaloja, vaalenpunaisia nameja, erilaisia keksejä ja vähän sipsejä. Tehtiin myös salaatti, paistettiin patonkeja sekä väsättiin ruisnappien päälle lohimössö. Alman kummitäti toi Pohjanmaalta ison palan narskujuustoa myös. Juomapuoli oli limua, vettä, mehua ja kahvia.

Sankarilla oli kaunis neulottu kastemekko sekä käsinväsätty panta, jotka hankin käytettynä. Juhlavaatteena oli Dollyn valtava röyhelöhame sekä Kappahlin body frillaolilla ja maailman suloisimmat For Minis and Mommies  -nahkatossut. Kriiseilin asua vielä aamullakin, mutta kylmän sään takia päätin jättää lyhythihaiset mekot laittamatta. Isosiskolla oli Name It:in valtavan upea valkoinen mekko ja Minna Parikan karkkikengät. Isoveljellä oli The Brandin farkut, kauluspaita, solmio ja hänen ihan itse tekemä kruunu.

Isillä oli siistit housut ja valkoinen kauluspaita. Meidän juhlapukeutuminen on yleensä tosi rentoa. Itsekin ostin sellaisen mekon, jossa voi helposti imettää, ettei tarvitse vetää helmaa korviin. Omissa jaloissa oli Minna Parikat, jotka toimii itsellä aina korkokenkien sijaan hyvin juhlakenkinä.

Juhlat sujuivat tosi hyvin ja ne oli rennot. Höpöttelyä, oleskelua ja syömistä. Tilaisuus itse pidettiin alusta loppuun asti Lauttasaaren kirkossa. Tuo kirkko on sisältä mielettömän kaunis. Lapset oli JOKAINEN kiltisti ja myös isosisko juoksi muiden lasten mukana leikkien piilosta. Alma ei itkenyt toimituksen aikana kertaakaan, vaan nukkui tyytyväisenä. Kastetilaisuudessa käytettiin suvun perinnemaljaa.

Päivä oli tosi onnistunut ja oli ihana nähdä niin paljon läheisiä ympärillä. Vieraita oli paikalla vähän yli 30. Kummeiksi pääsi isin puolelta kaksi läheistä ystävää ja heidän lisäksi rakas siskoni. Sylikummin tehtävissä oli oma kummitätini, joka on yksi äitini siskoista.

Kukaan blogissa ei tainnut arvata nimeä oikein! Mitä mieltä olette nimestä?

 

Kommentit (16)

Ihana nimi! ? Puhut paljon autoturvallisuudesta ym lapsien kohdalla, mutta olen kiinnittäyt huomiota että pidät vauvaa paljon kaukalossa?

Tykkään varsinkin Melodia nimestä. 🙂 Meidän tytöstä piti tulla Melody.

Aivan ihana nimi, varsinkin tuo Melodia!

Kiitti,joo se on oma lemppari siin kans!

Ihana kruunu!

No niin on ja hienosti tehty!

Ihana nimi, todella kauniisti sointuu! Alma on niin söpö!

Kiitos 🙂 Yritettii just saada sointuu 🙂

Ihania ja tunnelmallisia kuvia, kaunis nimi ?

Kiitos 🙂

Siis tottakai vauva on autossa kaukalossa aina, kun autolla liikutaan? Aika vähän mennään autolla.. lähinnä kauppaan tai kylään, jossa on kauppareissun verran kaukalossa myös. En laskis sitä paljoks 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anette - Operaatio Äiti.

Anette - Operaatio Äiti.

Lauttasaarelaisen perheen elämää ja arjen kiemuroita höystettynä lastenvaatteilla sekä lukemattomilla kuvilla. Blogi sisältää paljon pohdintaa sekä realistisen katsauksen perheen arkeen.

Äiti -90. Isi -96. Poika 10/12. Tyttö 11/15. Tyttö 12/17. Poika 02/21. + 🐕🐕🐰🐰🐹

Arkisto

X