operaatio äiti - Banneri

Kolmen lapsen kanssa lomailu ei ole ehkä aina ihan helpoimmasta päästä ellei sitä tee sellaiseksi. Lomailun ei tarvitse olla stressiä, hikikarpaloita tai jatkuvaa säätämistä.

Hotellia etsiessä vaikuttaa paljon loman helppouteen se, että miten lapset on hotellissa huomioitu. Onko ravintoloissa syöttötuoleja? Onko vessoissa vaipanvaihtopaikkoja? Löytyykö lastenallas tai ehkäpä tekemistä lapsille? Me ollaan ihan täysin perhehotellissa (Sunwing Kallithea), jossa lapsille on kaikkea mitä ikinä keksiikään kaivata. Ei ole tullut vielä vastaan hetkeä, jolloin olisi joutunut seisomaan sormi keskellä suuta. Täällä on lastenaltaita useampi, liukumäkiä, lapsille puuhaa ja leikkipaikka. Syöttötuoleista ei tarvitse käydä kilpajuoksua ja vaippapaikat on älyttömän siistit.

Inclusive

Meille tuli reissuun inclusive-paketti, joka tarkoittaa helpotettua ruokailua käytännössä. Aamuisin on valtava notkuva pöytä aamiaista tarjolla ja viisi kertaa viikossa lounas sekä päivällinen. Nämä tapahtuvat buffetissa, jossa on erilaisia teemoja. Täytyy sanoa, että inclusive paketteja parjataan ihan turhaan, koska ikinä en ole syönyt niin hyvää ja monipuolista ruokaa kuin täällä. Kuinka helppoa onkaan, kun ruokaa ei tarvitse odotella ja esimerkiksi vanhin saa haettua sen itse. Ei hikisiä hetkiä ja odottelua pienten lasten kanssa, vaan notkuva pöytä herkkuja heti saatavilla.

Rauhallinen lapsille sopiva hotelli

Muutenkin tämä kohde toimii, koska vieressä ei ole kaupungin hälinää eikä juhlivia nuoria. Alue on hiljainen sekä rauhallinen. Päivällä rannalla on hyvin tilaa viettää aikaa ja siellähän me lähes koko ajan ollaankin. Ranta on täynnä sileää kiveä ja hioontuneita lasipaloja, jotka tuovat siihen oman säväyksensä. Vähän pidemmällä on hiekkaakin. Ranta on rauhallinen eikä tähän tule aaltoja, joten se on lasten suhteen turvallisempi.

Hotellissa on helppo liikkua ja kaikki puuha on tosiaan tässä ihan lähellä. Rannallekin on kiva köpötellä suoraan aamupalalta nauttimaan päivästä. Vaikka kaupunki on kauempana, sinne maksaa ainoastaan 8 euroa taksilla. Hotellin yhteydessä on pieni kauppa ja välipalapaikkoja, joten periaatteessa minnekään ei edes tarvitse lähteä. Tässä lähellä on toki myös halvempi kauppa, josta voi ostaa omia eväitä huimasti edullisemmin.

Paras loma on sellainen, jossa pääsee vanhemmatkin rentoutumaan. Meillä on ollut tosi kivaa koko porukalla ja sehän tässä on tärkeintä.

Kommentit (8)

Puhut koko ajan inclusive-lomasta / paketista.
Tiedäthän että oikea termi on All Inclusive.
Termit haltuun 😂

Puhut koko ajan inclusive-l

Koska meillä on inclusive paketti 🙂

Ollaan juuri palaamassa teidän ”naapurista” Kolymbiasta viikon lomalta (Atlantica Mikri Poli-hotelli). Meillä on 6v ja 2v lapset, ja ekaa kertaa oltiin nyt all inclusive-meiningillä. Niitä kohtaan on ollut aina epäilys, mutta näemmä turhaan. Ollaan kyllä niin tyytyväisiä kaikkeen hotellilla. Ja nimenomaan se, että ruoka oli valmiina ja heti, kaikki se odotus ja säätö ja viihdyttäminen jäi pois, joten kerrankin vanhemmatkin olivat lomalla. Altaita oli vaikka minkälaisia ja oma pieni vesipuistokin. Meillä oli auto koko viikon, ja autoiltiin paljon ympäriinsä myös. Oli ihanaa kun voi täysillä nauttia upeilla rannoilla hengailuun, kun sitten pääsi aina hotellille syömään eikä tarvinnut käyttää aikaa ruokapaikan etsimiseen. Vaikka tavernat ja syöminen iso osa matkaa ovatkin, niin juuri pienten lasten kanssa vaan on niin paljon rentouttavampaa kun ruokailun voi hoitaa näin. Plus että se oli oikeasti hyvää ja niin paljon eri vaihtoehtoja. Viikosta saatiin kyllä maksimaalinen ilo irti, ja säätkin suosivat! Nauttikaa te vielä muutama päivä, meillä viikko tuli jo täyteen.

Juuri näin! Tätä meinaan. Kyllä isompien lasten kanssa sitten ehtii myöhemmin hoitamaan nuo tavernat ja muut vanhat tutut perinteet. Näin on ollut hyvä tällä kertaa 🙂

Mekin ollaan oltu tuolla Sunwing Kallithea Beachissa! Mukana oli silloin vanhemmat ja yksi 3v. Meillä oli all inclusive eli kaikki kuului hintaan (aamupala, lounas ja päivällinen joka päivä + juomat). Todella helppo loma!

Hotelli on paras missä ollaan matkustettu lapsen kanssa ja tullut muutama testattua…
ehdottomasti suosittelen sunwing hotelleja, niissä on tosi hyvin otettu huomioon perheiden tarpeet 🙂 ja huoneissakin mielettömästi eri vaihtoehtoja!
Hinta näissä kirpaisee, mutta sanotaanko näin, että oli rentouttavin loma missä ollaan oltu! 😀

Samaa mieltä ehdottomasti! Ja lopulta rahaa ei ole kyllä mennyt mihinkään muuhun, kun kaikki on tässä lähellä. Vanhempien lasten kanssa on sitten helpompi räätälöidä muunlaisia matkoja!

Itseasiassa oli mahdollisuus valita joko inclusive tai all inclusive 🙂 Meillä oli vain inclusive. Jos et usko , kurkkaa hotellin sivulta 😛

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anette - Operaatio Äiti.

Anette - Operaatio Äiti.

Lauttasaarelaisen perheen elämää ja arjen kiemuroita höystettynä lastenvaatteilla sekä lukemattomilla kuvilla. Blogi sisältää paljon pohdintaa sekä realistisen katsauksen perheen arkeen.

Äiti -90. Isi -96. Poika 10/12. Tyttö 11/15. Tyttö 12/17. Poika 02/21. + 🐕🐕🐰🐰🐹

Arkisto

X