operaatio äiti - Banneri

Ihan viime hetket alkaa olla käsillä, että voi tehdä päiväreissuja koko perheen kanssa. Koulu alkaa käytännössä ihan kohta ja samoin keskimmäisen päiväkoti. Tämä vika viikko me oleskellaan, tehdään pari retkeä ja nautitaan toisistamme.

Pakko tehdä päivisin jotakin

Kotona hengailu on ajatuksena ihan hyvä, mutta toteutettuna kolmen lapsen kanssa aika katastrofi. Lapset eivät jaksa neljän seinän sisällä hirveän kauan ja aiheuttavat uuvuttavan kaaoksen, joten yleensä me suunnataan päiviksi vain ulos. Nyt lomalla tuntuu, että tekemistä saa keksiä tuplat enemmän, koska kukaan ei tosiaan ole hoidossa. Esikoinenkin on tottunut jo eskarissa ulkoilemaan paljon, joten ei se kotona makoilu kauheasti kannata. On nostettava takapuoli ylös penkistä ja suunnattava ulos.

Leppävaaran urheilupuisto tarjoaa erilaista tekemistä

Tänään lasten mummi tuli pitkästä aikaa kylään ja haluttiin tehdä jotain kivaa yhdessä. Yleensä me ostetaan eväitä ja suunnataan viereiselle rannalle, mutta nämä säät ei kyllä yhtään kutsu rantapäivään. Saatiin rannan sijaan hyvä idea lähteä kokeilemaan Seikkailupuisto Huipun minigolfia. Pakattiin lapset autoon ja hurautettiin sillä Espoon Leppävaaraan. Leppävaaran urheilupuisto on monipuolinen tekemisen suhteen, koska sieltä löytyy seikkailupuiston lisäksi urheilukenttiä, skeittipuisto, maauimala sekä iso Angry Birds -leikkipuisto. Kannattaa siellä pyörähtää, jos on tekemistä vailla.

Hinta ja laatu kohtaa

Hintataso oli sopiva, koska pelaaminen maksoi vain meiltä aikuisilta 10 euroa per pää. Ihmisiä tuolla oli paljon, mutta pelaaminen onnistui silti ihan sujuvasti. Kivointa oli se, että peli eteni lineaarisesti radalta radalle eikä ollut sellaista säätämistä, jota joissain paikoissa on. Pelikentillä oli pieniä yksityiskohtia ja paikka oli visuaalisesti kiva. Olin ihan yllättynyt kuinka hyvin tuo vanhin lapsista pelasi! Meidän keskimmäinen osoitti kiinnostusta tasan kolmen radan verran, mutta lopun ajan hengasi silti ihan tyytyväisenä mukana.

On kiva kyllä puuhata joskus jotain erityistä lasten kanssa. On myös kiva mennä ihan vain luontoonkin, koska se on ilmaista. Pyritään tekemään vähän vaihdellen asioita lasten kanssa, jotta arkikaan ei junnaisi paikallaan. Isommat lapset päättivät lähteä mummille yökylään, joten meitä odottaa miehen kanssa rento ilta ja aamu. Sitä on odotettu!

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anette - Operaatio Äiti.

Anette - Operaatio Äiti.

Lauttasaarelaisen perheen elämää ja arjen kiemuroita höystettynä lastenvaatteilla sekä lukemattomilla kuvilla. Blogi sisältää paljon pohdintaa sekä realistisen katsauksen perheen arkeen.

Äiti -90. Isi -96. Poika 10/12. Tyttö 11/15. Tyttö 12/17. Poika 02/21. + 🐕🐕🐰🐰🐹

Arkisto

X