sormustin - Banneri

Eräät joululahjaongelmat olen ratjkaissut pipoilla ja kaulureilla. Kun pipomoodiin pääsee, syntyy niitä vaikka liukuhihnalta – en tiennyt, että pipoja on NÄIN helppo tehdä. Ryppyisen pipon kaavana käytin Modan ryppypipokaavaa numerosta 7/2012, normipipon modailin tuosta kaavasta. Kaulurit tein kankaan jämäpaloista, samanlevyisinä kuin pipot.3-lankainen valelaakasauma tekee kaulureihin nätin tasaisen sauman – mihinkäs sitä peitetikkikonetta enää tarvittaisikaan!

Jos siis vielä puuttuu muutama joululahja, tässä mainio, helppo, nopea, hyödyllinen ja kiva idea käytettäväksi!

Anni

Kommentit (3)

Kivoja pipoja! 🙂 Täälläkin on pipotehdas ollu pystyssä. Mutta kääk, 3-lankainen valelaakasauma, pystyyks sitä tekeen saumurilla ku saumurilla?! (mä sain juur saumurin ja oon ihan ulalla vielä :D) Täytyy vissiin läräillä ohjekirjaa ja pistää harjotukset pystyyn! 🙂

ooo, kiitos tästä! täytyy mennä surruuttelemaan het ku kerkee! 🙂

Käsittääkseni pystyy! Mäkin tein tuota ihan ensikertaa saumurini kanssa. Mun ohjekirjassa perusohje on tämä: poista toinen neula (ei väliä, kumpi), höllää reilusti toisen neulalangan kireyttä, höllää kevyesti yläsiepparilangan kireyttä, kiristä reilusti alasiepparilangan kireyttä. Sitten vaan ommellaan ja nykästään ommeltu sauma "auki" (vedä niitä kahta kangasta erilleen toisistaan, niin se sauma muodostuu siihen).

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anni Ignatius

Anni Ignatius

Käsillä tekemiseen hurahtanut äiti, opettaja, haaveilija ja ideapankki. Jos sen voi tehdä itse, itse sen myös teen.

Arkisto

X