sormustin - Banneri

Eipä nuo aikaisemmat työtkään ole kovin kalliita investointeja vaatineet, mutta tässä tulee universumin iisein ja täysin ilmainen kynttilälyhty. On myös hyödyksi, jos on jonkinsortin sisäisiä aggressioita, joita haluaa purkaa. Tyhjät peltipurkit kouraan, toiseen kouraan kunnon puukko ja siitä senkun iskemään (tämä ehkä olisi sellainen k-18 askartelu, tai ainakin k-12). Tuloksena oma pieni tähtitaivas, jota näin kaupungissa asuvana aina talvisin kaipaan.

Tavoitteenani oli tehdä rei’illä joitain kuvioita, tekstejä, kenties New Yorkin yön siluetti kerrostalovaloineen. Aloin naputella vasaran ja naulan kanssa pieniä reikiä. Siitä ei tullut yhtään mitään. Siinä ne aggressiot sitten kasvoivat ja purin ne puukon kanssa. Ei tosiaan ehkä turvallisinta touhua, mutta verenvuodatukselta vältyttiin. Totta puhuakseni kyllästyin näihin lyhtyihin ensimmäisten kynttilöiden sammuttua. Ei kirpaissut tämä lyhyt lyhtyjen elo, sillä matskut ovat ilmaisia ja helposti kierrätettäviä – metallikeräykseen päätyivät!

Toiveikasta torstaita (pian on itsenäisyyspäiväloma, hurraa)!

Anni

Kommentit (2)

Hommaa helpottaa, jos jäädytät purkin ensin täyteen vettä. Purkin muoto säilyy vaikka käyttäisit ohuempaakin peltiä, esim. sopivan värisiä limsatölkkejä.

Loistovinkki, kiitos!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anni Ignatius

Anni Ignatius

Käsillä tekemiseen hurahtanut äiti, opettaja, haaveilija ja ideapankki. Jos sen voi tehdä itse, itse sen myös teen.

Arkisto

X