sormustin - Banneri

Rakastan joulua ja joulutan aina lokakuusta lähtien, mutta lahjahommat herättävät ristiriitaisia tunteita. Haluan antaa lahjoja, en kuitenkaan haluaisi ylikuluttaa tai rohkaista siihen. Lahjaksi annan pääasiassa lahjakortteja, aineettomia, kuluvia sekä tarpeellisia lahjoja. Jotenkin tänä vuonna teki kuitenkin mieli antaa lahjaksi myös omaa taitoa, jota on karttunut ajan ja kokemuksen myötä, ja joka samalla rohkaisee myös omien vaatteiden käyttöiän pidentämiseen ja ekologisempiin elämäntapoihin. Suunnittelin tulostettavan lahjakortin, jolla voi antaa lahjaksi vaatteiden korjausta tai parsimista. Kumpikin lahjakortti löytyy alempaa, ja voit kopioida ja tulostaa sen itsellesi ja näin antaa ekologisen lahjan.

korjaus- ja parsimislahjakortti

Lahjakortti antaa vaatteille lisää käyttöikää

Suunnittelin kaksi erilaista lahjakorttia – toinen lahjakortti on neuleiden parsimista varten, toinen vaatteiden korjausta varten. Voit kopioida ja tulostaa ne itsellesi seuraavista kuvista. Ensimmäisen lahjakortin kuva on Minni Sirelän käsialaa ja löytyy Korjaa kauniiksi -kirjastani.

lahjakortti parsimiseen
korjauslahjakortti

Ompelin vielä kaksi kuviopaperia yhteen, jolloin sain kivan ja persoonallisen kuoren lahjakorteille. Näistä tulikin kiva kokonaisuus! En ihan kenelle tahansa voisi ajatella antavani lahjaksi vaatteiden korjaamista, sillä monilta ystäviltäni löytyy ompelutaitoa itseltäänkin ja osa ei ehkä osaisi tätä arvostaakaan. Mutta tiedän, ketkä sitä osaavat arvostaa ja varmasti tulevat lahjakortit myös käyttämään. Toivon myös, että tämä valmis lahjakortti rohkaisisi myös muitakin antamaan tällaisia aineettomia, ekologisia lahjoja.

korjauslahjakortti

Aiotko sinä antaa omaa taitoa lahjaksi jossain muodossa tänä jouluna?

Anni

instagram l  facebook

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anni Ignatius

Anni Ignatius

Käsillä tekemiseen hurahtanut äiti, opettaja, haaveilija ja ideapankki. Jos sen voi tehdä itse, itse sen myös teen.

Arkisto

X