sormustin - Banneri

Olen haaveissani paljon enemmän kortti- ja lahja-ihminen kuin mitä käytännössä muistan ja ehdin olla. Minusta olisi ihanaa lähetellä kaikille ilahdutukseksi nimipäiväkortteja ja muistaa jokaista merkkipäivää harkitulla ja mietityllä lahjalla. Vaan en ole, tai en ehdi. Aivoissa surraa niin omat kuin neljän muun perheenjäsenen menemiset ja tulemiset, eikä ylimääräisiä minuutteja vaan kauheasti ole vuorokaudessa. Yleensä merkkipäivät muistankin parin päivän viiveellä ja jos joku kortti lähtee matkaan, lähtee se ”myöhässä” -sanojen saattelemana.

kananmunakenno kortti

Tänä vuonna postin kuljetettavaksi pääsee ainakin muutama ystävänpäiväkortti – jos vain muistan ne vielä kirjoittaa ja lähettää… Tästä tosin pitää kiittämäni ohjetta, jonka tein kukkiviin kortteihin Kotilieden käsityö-sivuille. Materiaalit ovat lähes ilmaiset, sillä tähän tarvitaan vain kananmunakenno sekä kukkien tai yrttien siemeniä. Ohje kortteihin löytyy TÄÄLTÄ. Kortin ideana on se, että kortin kananmunakennosta valmistetun koristeen voi istuttaa multaan, jolloin siitä kasvaa kukkia! Melkein kuin lähettelisi postissa kukkakimppuja <3

ystävänpäiväkortti lasten kanssa

Tämä kortti-askartelu sopii oivasti myös lasten kanssa tehtäväksi! Lapset silppusivat kananmunakennoa ihan innolla. Myös ”taikinan” tasoittelu leivinpapereiden väliin oli suorastaan hypnoottista ja ”siistiä läträämistä”. Prosessi etenee pikkuhiljaa useammassa erässä, joten pitkästyminenkään ei pääse vaivaamaan. Suosittelen siis mukavaksi askarteluksi lapsenkin kanssa! Sitten vain kortti multaan ja odottelemaan kukkien itämistä!

askartelu lapsen kanssa ystävänpäiväkortti

Vietän tällä viikolla instagramini puolella viikkoa kierrätyskäsitöiden ja -askartelujen hengessä – tule tsekkaamaan etenkin stoorit, jossa on paljon vinkkejä kierrätyskäsitöihin. Otahan Sormustin seurantaan myös facebookissa, jos haluat seurata käsityöaiheisia uutisia sekä blogini postauksia.

Iloa viikkoosi!

Anni

PS. Jos kaipaat toisenlaista kortti-ideaa ystävänpäivään, tsekkaa nämä ommellut ystävänpäiväkortit, postauksesta löytyy myös valmis kirjontamalli kortteihin!

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anni Ignatius

Anni Ignatius

Käsillä tekemiseen hurahtanut äiti, opettaja, haaveilija ja ideapankki. Jos sen voi tehdä itse, itse sen myös teen.

Arkisto

X