sormustin - Banneri

Visio itse tehdystä Costo-hatusta muhi päässäni tovin, kunnes tänä aamuna päätin tehdä sen. Leikkelin kaavat, leikkasin, ompelin, muokkasin kaavaa, ompelin, silitin, ompelin ja nyt on meidän tytöllä ihka oma pellavainen Costo. On muuten ensimmäinen hattu, joka pysyy päässä. Tähän mennessä niin hatut kuin aurinkolasitkin ovat lentäneet kauniissa kaaressa, kun niitä on yrittänyt laittaa päähän.

 

Karnaluksin reissulla sorruin välineurheiluun, nimittäin ostin tupsuntekoapurin. Sitäkin pääsin käyttämään Costoa tehdessä.

Kerrassaan kätevä! Nyt kun tupsujen teko on vielä helpompaa kuin ennen, voi olla, että tupsutan meidän huushollin täyteen tupsuja.

Edellisestä Karnaluksin reissustani lukee täällä, joten en käy samoja turisemaan. Vaan sen Karnaluksin kävijöille kerron, että katsokaapas vähän hintojen perään, että kassalla pyytävät oikeita hintoja. Itsellä oli onni myötä ja ainakin yksi tuote myytiin minulle alvittomalla hinnalla. Myös ystäväni sai astetta halvemmalla pitsinauhaa, kun taas edellisellä kerralla maksoi siitä liikaa. Kassalla kysyivät minulta, että onko loppusumma ok. Sekin kertonee jotain. Mutta antoisa reissu oli! Nyt olisi idea jos toinen pääkopassa muhimassa…

Ihanaa kesäviikkoa!

Anni

Muoks  – kaava tähän hattuun löytyy täältä.

Kommentit (11)

Onpa hurmaava hattu! Minä liputan myös tupsuapurin puolesta, on se vaan huippu.

Makee costo, paljo hienompi ku ne aidot 🙂

aivan mielettömän hieno! nyt tekee mieleni kokeilla myös 😉

Söpö kuin mikä! Näyttää, että olet tehnyt sen huolella.

Voi kiitos! Kuinka tulinkaan iloiseksi kommenteista 🙂

Aivan ihana hattu ja jäin seurailemaan blogiasi!

Ihana hattu ja söpö malli. 🙂

Söpö ja kivan mallinen hattu!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anni Ignatius

Anni Ignatius

Käsillä tekemiseen hurahtanut äiti, opettaja, haaveilija ja ideapankki. Jos sen voi tehdä itse, itse sen myös teen.

Arkisto

X