sormustin - Banneri

Tähtipaita painamalla

 

Tiedättekö sen tunteen, kun omistaa jonkun kankaan, josta tykkää niin kovin, ettei siitä osaa enää tehdä mitään? Painoin viime keväänä opintojen puitteissa kankaan itse suunnittellulla kuviolla ja itse valotetulla seulalla. Kuvion muusana oli taiteltu paperihaitari. Kuvio muistuttaa toisaalta Afrikan tähden puolikasta, toisaalta taas origamiperhosta. Painamisessa ja kohdistamisessa oli oma hommansa, mikä ei yhtään helpottanut kankaaseen tarttumisessa. Seulassa oli siis vain tuo yksi kuvioyksikkö, fiksumpaa olisi ollut laittaa niitä samoin tein useampi samaan seulaan.

Nyt sitten pakotin itseni tekemään kankaasta jotain. Päädyin tekemään siitä itselleni paidan – paitavarastoni ja oikeastaan koko vaatevarastoni on aika puutteellinen, joten pidän ihan missionani ommella itselle vaatteita. Paidan kaavana käytin jo kolmatta kertaa samaista peruskaavasta kuositeltua kaavaa (edelliset paidat täällä ja täällä). Kaava tuntuu niin hyvältä päällä, että näitä varmaan tulee tehtailtua lisääkin vielä.

Ilomieltä sunnuntai-iltaan!

Anni

Kommentit

10 kommenttia
Avatar

Kiitos! Saisiko siitä vaikka osan johonkin isompaan tuotteeseen?

Avatar

hieno kuviointi

Avatar

Kiitos!

Avatar

Ihana kuviointi ja tyylikäs paita! (:

Avatar

Kiitti 🙂

Avatar

Todella kaunis paita!

Avatar

Kiitos!

Avatar

Siis miten upea kuvio! Niin ymmärrän nihkeytesi tarttua kankaaseen. Mutta kannatti! U P E A !!!

Avatar

Kiiitoos! Vielä kun rohkenisi tuota käyttämään 🙂

Avatar

Aivan ihana kangas!:) Oma seulalla painettu kankaani odottaa myös käyttöä, vielä en ole keksinyt mitä 1mx1m kangaspalallani tekisin.:)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä