sormustin - Banneri

Olen tänä vuonna osallistunut moneen eri hyväntekeväisyyskampanjaan käsitöin (linkkivinkkilista projekteista löytyy täältä). Vielä syksyyn teki mieli ottaa itselle jokin hyväntekeväisyysprojekti. Kuin tilauksesta Muita ihania -blogissa julkaistiin nenäsukkien ohje Nenäpäiväkeräyksen hyväksi. Ideana nenäsukissa on tehdä sukat (Muita ihanialla on siihen valmis ohje), myydä ne ja lahjoittaa myyntituotot Nenäpäivä-keräykselle. Nenäpäiväkeräyksessä hyväntekeväisyyttä tehdään globaalisti ja useamman järjestön kautta, siksi tämä on minulle sydäntä lähellä. Tämä olisi minun juttu. Tosin päätin tehdä sen omalla annimaisella twistillään. Päätin nimittäin neuloa nenälapaset somepeukuilla, jotka huutokauppaan Sormustimen facebook-sivuilla 4.-9.11.2018 välisenä aikana.

Nämä lapaset huutokaupataan Nenäpäivä-keräyksen hyväksi.

Käytin nenäsukkien kuvioita hyödykseni ja neuloin lapaset. Peukuissa on mukava yllätys älypuhelimien räplääjille, sillä peukkujen päistä löytyy peukunmentävät reiät, joista saa ujutettua peukun ulos nöräysmielessä ja näin puhelinta pystyy käyttämään lapaset kädessä. Lapasten sivuissa on pienet tupsut sekä heijastintupsut. Ne on irrotettavissa näin halutessaan. Korkeutta lapasilla on n. 24 cm, joista ranneresori 6,5 cm, leveyttä taas reilut 10 cm. Lapaset on neulottu Novitan 7 veljestä- sekä Kaupunkialangan Kivijalka -langoista.

Näillä lapasilla onnistuu puhelimenkin käyttö.

Ja näin huutokauppa toimii (selvyyden vuoksi ohjeet mukailevat muitakin käsityöhuutokauppojen sääntöjä):

  • Huutokauppa polkaistaan käyntiin än-yy-tee-nyt ja jatkuu aina viralliseen nenäpäivään pe 9.11.2018 klo 18 saakka.
  • Huutokauppa tapahtuu Sormustimen facebook-sivulla, pääset huutokauppaan mukaan TÄSTÄ LINKISTÄ.
  • Lähtöhinta lapasilla on 5€ ja minimikorotus vähintään 1€. Oma korotus tehdään kommentoimalla kommenttikenttään oma tarjous.
  • Huutokaupassa on 5 minuutin sääntö eli huutokauppa sulkeutuu, kun viimeisestä huudosta on kulunut yli 5 min. Käytännössä  näin tapahtuu, jos huutokauppaa tehdään vielä pe 9.11. klo 17.55 jälkeen.
  • Kun huutokauppa päättyy, huutokaupan voittaja on velvollinen maksamaan tarjoamansa summan Nenäpäivä-keräykselle viikonlopun 9.-11.11.2018 aikana tämän linkin kautta. Minulle tulee lähettää ruutukaappaus tai muu tosite lahjoituksesta, minkä jälkeen lähetän lapaset huutokaupan voittajalle. Luonnollisesti minä vastaan postikuluista itse.

Jäikö kysyttävää vielä?

Pieni heijastintupsu ja villatupsu välittää lämpöisiä ajatuksia käyttäjälleen.

Muistakaahan, että Nenäpäivä-keräykseen voi osallistua ja lahjoittaa rahaa, vaikka ei voittaisikaan lapasten huutoa. Itse vain toivon, että joku saa lämpöiset lapaset ja mahdollisimman moni osallistuisi Nenäpäivä-keräykseen joko huutokaupan tai muun väylän muodossa. Tehdään yhdessä tästä maailmasta parempi paikka ihan jokaiselle <3

Rakkaudentäyteisin ajatuksin, Anni

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anni Ignatius

Anni Ignatius

Käsillä tekemiseen hurahtanut äiti, opettaja, haaveilija ja ideapankki. Jos sen voi tehdä itse, itse sen myös teen.

Arkisto

X