sormustin - Banneri

Lapsissa on se hyvä (ja huonokin) puoli, että he kasvavat. Huonoa on se, että jatkuvasti täytyy päivittää vaatekaappia, etenkin kun asutaan neljän vuodenajan Suomessa. Hyvää on se, että jatkuvasti täytyy päivittää vaatekaappia – pysyy käsityöaddiktin aivot virkeinä, kun yrittää miettiä aina jotain uutta jujua.

Tuli syksy ja viileät säät ja myös hanskakiukku. Kolmevuotiaan mielestä hanskat ei ole todellakaan se kivoin asia ja aamulla kiireessä hoitoon lähtiessä viimeistään hanskojen kohdalla tulee Uhma. Ajattelin tehdä hanskapolitiikasta hieman hauskempaa. Neuloin oman pään ohjeella pinkit lapaset ja valmiisiin lapasiin kiinnitin kirjotut jänöpuput. Innoituksen pupuihin sain Miffystä/Cathystä. Josko edes muutama aamu olisi näiden avulla hieman helpompi.

Puikot: 3

Lanka: Drops Alpaca

Ohje: omasta päästä, 40 s, peukalokiila 7 s leveä


Kauniita syyspäiviä!

Anni

Kommentit (9)

Hei, olen mummi, joka epätoivoisesti miettii täällä Espoossa asuville lapsenlapsilleen (Senja 11v. Samu 9v. ja Solja 8v.) joululahjaa. Nykylapsilla tuntuu olevan kaikkea tavaraa ihan tarpeeksi, joten mieleeni tuli ilahduttaa heitä pehmeällä paketilla. Senja on heppatyttö, Samu parhaat pehmokaverit ovat susia (muuten aika vaikea pehmo löysettäväksi) ja Soljalla on sänky täynnä pupuja. Googlasin aiheita pupulapanen ja löysin sinun blogisi. Nyt kysyisin, olisiko mitään mahdollisuutta saada sinulta tai käsityöystäviltäsi jouluksi kaikille kolmelle lapaset. Maksan tietysti niistä materiaalit ja kohtuullisesti työstä. Jos olet kiinnostunut tai tiedät mistä tällaisia pyytää, ota yhteyttä anjatuomi@hotmail.com sähköpostiosoitteeseeni.

Nämä on ihan hurjan somat! Kyllä kelpaa lähteä ulos kun on puput käsissä. 🙂

Kiva idea! Ja nätitkin on, söpöset!

Kiitos kun vastasit. Täytyy jatkaa googlausta, ehkä joku innostuu. Sinun ideasi näytti niin hyvältä, kun ei tarvitse kutoa niitä pupuja, tai susia tai heppoja eli kuva on tehty kankaasta. Hyvää syksyn jatkoa.

Voi, kun kiva idea! Valitettavasti arkeni näyttää juuri nyt aika hektiseltä, etten taida ehtiä tehdä tällaisia lapasia, joten jos joku muu tämän ilmoituksen nähnyt innostuu, niin napatkaa tarjouksesta kiinni!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anni Ignatius

Anni Ignatius

Käsillä tekemiseen hurahtanut äiti, opettaja, haaveilija ja ideapankki. Jos sen voi tehdä itse, itse sen myös teen.

Arkisto

X