sormustin - Banneri

Ihanat palleropurkit

Netti on ihana. Etenkin kun siellä törmää huippuideoihin. Yksi mainio löytyi erään perhepäivähoitajan, Yppis-Tiian instagram-tililtä. Tämän idean toteutin yhteistyössä kolmevuotiaani kanssa. 

Miten? Lasipurkin kylkeen liimataan herneitä. Lopuksi purkit maalataan spraylla. Herneiden liimaaminen osoittautui haastavaksi, kun liima oli liian löysää ja herneet putoilivat purkin kyljestä. Yhdessä saimme kuitenkin herneet paikalleen ja liiman kuivuttua minä silaisin parit kerrokset sprayta. Kivaa yhdessätekemistä ja mukavannäköinen lopputulos. Lapsen kanssa yhdessä tekeminen on ihan parasta!

Pysykää talvituulissa lämpiminä!

Anni

Kommentit

8 kommenttia
Avatar

Suosittelen!

Avatar

Minä katsoin, että niihin on kieritetty helminauhaa. Kivan näköiset! Yhdessä tekeminen on parasta!

Avatar

Yllätyin itsekin helminauhamaisuudesta, kiva lopputulos.

Yhdessä tekeminen on just sitä parhainta!

Avatar

Hienot! Mä kokeilin joulun alla tehdä koristekuusia herneistä, mut meni hermot just tuon valumisen kanssa. En malttanut odotella. Ois toki voinut onnata helpommin kuumaliiman kans. Mut se taas kuivuu sit niin älyttömän nopsaan. Näitä vois kyl kokeilla. Hirmu nätit.

Avatar

Kuumaliima on hyvä idea! Pitää kokeilla sitä seuraavan kerran! Se valuminen oli todella rasittavaa.

Avatar

Mageet! Spray-maalaus voisi onnistua jo 6-vuotiaan kanssa… Herneitä löytyy ja lasipurkkejakin. Mutta mitäs sinne purkkiin laittaa?!?

Avatar

Totta! Noo sinne purkkiin voi laittaa vaikka pinnit ja ponnarit. Tai kyniä ja pensseleitä. Tai muuta pikkusälää, jota löytyy aina 🙂 Onneksi ne on nätit ihan tuollasenaankin.

Avatar

Onpa kivan näköisiä! Ihan tekisi mieli itsekin lasten kanssa kokeilla 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä