sormustin - Banneri

Muistan, kun kuulin 7-vuotiaana uutisissa kerrottavan lahjapaperivuoresta, mikä jouluisin aina syntyy. Lahjapaperi ei sovellu paperinkeräykseen ja siksi se päätyy kaatopaikoille. Siitä lähtien avasin pakettini aina varovasti, otin lahjapaperit talteen ja käytin ne seuraavan vuoden lahjoihin. En halunnut olla lisäämässä tuota roskamäärää. (Aika liikkistä pieneltä ihmiseltä, vaikka itse sanonkin.) Nykyisin en muuttojen takia ole viitsinyt hamsteroida lahjapapereita, vaan olen keskittynyt kierrättämään. Tässä kolme esimerkkiä siitä, miten voit tehdä lahjapaketit täysin kierrättäen.

Alla oleva paketti on tapetista ommeltu pussi. Teipit pysyvät tapetissa huonosti, ommel kuitenkin pysyy oikein hyvin. Tapetti on jostain muinaisesta projektista (ei edes oman kodin tapetointia). Nauha on vanhasta joululahjasta talteen otettu, kulkuset löytyivät rojulaatikon pohjalta.

Toinen paketti on kääritty vanhaan nuottipaperiin. Hamstrasin kerran kaverin roskiskuormasta nuottivihkon. Koska itse en ole sitä soittanut eikä ole syntynyt tunnesidettä noihin nuotteihin, aika surutta olen sitä repinyt omiin askarteluihin. Päälle liimasin kuviollisen paperilappusen ja mustaksi spreijatun muovileijonan, sekin romulaatikon pohjalta. Leijona pääsee taatusti lahjan saajan leikkeihin mukaan.

Kolmas paketti on kääritty (tylysti) sanomalehteen. Peitin sanomalehteä kuultomaalilla, lahjapaperikaistaleella, jostain lahjasta talteen otetulla nauhalla sekä pääsiäisen virpomisoksasta napatulla höyhenellä.

Pitkälle pääsee, kun katsoo romuja hullun kiilto silmissä 🙂

Mukavia paketointeja, jo alle parikymmentä päivää!

Anni

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anni Ignatius

Anni Ignatius

Käsillä tekemiseen hurahtanut äiti, opettaja, haaveilija ja ideapankki. Jos sen voi tehdä itse, itse sen myös teen.

Arkisto

X