sormustin - Banneri

Arki on nurkan takana. Aamuisin ilmassa tuoksuu elokuu ja pian kaupoista ostetaan uusia koulutarvikkeita. Tuleva syksy jännittää, sillä aloitan uudessa työssä. Syksy jännittää myös siksi, että pian pitää tuijottaa kelloa. Monelta alkaa hoito yhdellä, entä toisella, monelta esikoinen menee kouluun ja monelta minun pitää olla töissä valmiina vastaanottamaan omat oppilaat. Opettajan työssä vilkuilen myös kelloa siksi, että tiedän, mitä tehdään monelta ja kuinka paljon kullekin tehtävälle on varattu aikaa. Monelta pitää olla syömässä ja monelta luokassa? Työpäivän jälkeen alkaakin sitten omien lasten kalastelu sieltä ja täältä ja huolehtia esikoinen harrastuksiin ja sieltä pois. Kello on aivan ehdoton edessä olevassa arjessa. Koska kelloa pitää katsoa paljon, tulee kelloni olla kaunis ja iloa tuottava.

Rohje-rannekello, poronnahka ranneke

Rohje-kello arjessa seikkailevalle

Syksyni alkaa Rohje Adventurister -kello ranteessa. Kello on suomalaisen Rohje-yrityksen suunnittelema. Kellossa on poronnahkaranneke, joka on Tampereella valmistettu. Kellotaulu on selkeä ja omaan makuuni passelisti ihanan isokokoinen – tykkään isoista rannekelloista. Kellonajan lisäksi kellotaulusta näkyy päivämäärä. Ylemmässä kellotaulussa näkyy vuorokauden aika – paljon valvovalle äiti-ihmiselle oikein hyvä, kun välillä on hukassa se, onko yö vai päivä. Alempaan kellotauluun voi asettaa kotimaan ajan, jos lähtee kauaskin reissuun.

Poronnahka on hyvin pehmeä materiaali ja tuntuu mukavalta rannekkeessa. Arvostan tätä suomalaisen käsityön leimaa kellossa kovasti. Kotimaisuus näkyy myös selkeässä pohjoismaalaisessa suunnittelussa.

Rannekello, suomessa suunniteltu

Äitinä arjen seikkailija

Yrityksen Rohje-nimi tulee sanasta rohjeta, uskaltaa ja tarttua tilaisuuteen. Kun lapsia on useampi ja arki koostuu monista pikkupalasista, tarvitaan todella rohkeutta tarttua tilaisuuksiin, pieniinkin. Lapsen jalisharkat ovat tilaisuus lähteä itsekin lenkille. Pikku kakkonen on mahdollisuus tehdä ruoka, siivota ja ehkä hengähtää hetkeksi. Viisi minuuttia liian ajoissa missä tahansa on viisi minuuttia tehokasta aikaa neuloa pari kerrosta seuraavaan projektiin. Välillä tarvitsee rohjeta ja jaksaa sanoa myös kyllä lasten hassuihinkin ehdotuksiin – niistä voi tulla aivan upeita mielikuvitusseikkailuja avaruudessa tai savannilla. Äitiys on sitä, että ottaa pienistäkin – joko yksin tai yhdessä olon – hetkistä kiinni ja uskaltaa heittäytyä.

 

Koodilla sormustin  saat Rohje-verkkokaupasta 10% alennusta! Alekoodi on voimassa vuoden 2020 loppuun saakka.

 

Anni

Kommentit (2)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Anni Ignatius

Anni Ignatius

Käsillä tekemiseen hurahtanut äiti, opettaja, haaveilija ja ideapankki. Jos sen voi tehdä itse, itse sen myös teen.

Arkisto

X