sormustin - Banneri

Jo viime keväänä hurahtamalla hurahdin kirjoneuleisiin. Värit ihanasti soljuvat ja kuviot muodostuvat hiljalleen. Vielä yksi rivi ja vielä yksi, ihan vain, että näkisi, miten kuvio etenee.

Tässä tältä syksyltä ja viime keväältä muutamia neuleita, jotka ovat kyllä näkyneet

i n s t a g r a m i s s a

muttei niinkään täällä blogissa.

Ehdoton syksyn hitti, Muita ihania -syyssukat. Ohje tuli kuvio kerrallaan ja kutkutti aina se seuraava kuvio. Lankana tässä oli pääsääntöisesti Novitan Nallea sekä Novita Nordic wool. Ohjeet t ä ä l l ä.

Toinen tämän syksyn hitti oli Mutturallan pesukarhulapaset. Näiden pesukarhujen ilme on mielestäni osastoa ”olen juonut liikaa kahvia”, mutta oikein ovat sympaattiset ja E on ollut aivan kikkarassa näistä. Lankoina jotain mitä lie lankajämiä. Harmaa oli ainakin Novitan Nordic woolia, muista en tiedä. Ohje t ä ä l l ä.

Toiset vähän ”asiallisemmat” lapaset syntyivät Eelle alkusyksystä. Malli on kirjasta Islantilaisia neuleita. Oikein sympaattinen kirja, muttei mielestäni välttämättä must to have -listalle laitettava, ei ainakaan niin paljon kuin myöhemmin mainittava Sukupolvien silmukat – se kannattaa hankkia omaksi!

 

Nämä sukat aloitin jo vuosi sitten ja vasta nyt sain valmiiksi. Nämä ovat ihan feikkikirjoneuletta – kuvio muodostuu silmukoita nostelemalla. Mallin kopsin kerran Suuresta käsityölehdestä, numero on siis hukassa – anteeksi lähdeviitteiden puute. Lanka näissä on Pirtin kehräämön tehtaanmyymälän poistolaarista ostettua.

 

Een hoitaja sai viime talvena vauvan ja pienen tyttövauvapäähän valmistui sydänrivistöllä varustettu pipo. Taas jämälankavarastot hupenivat. Ohje sydänpipoon t ä ä l t ä.

Viime talvena akuuttiin sukkatarpeeseen parit sukat jämälangoista chevron-kuviolla. Chevron-kuvioon löytyy malli esimerkiksi p i i p a d o o l t a.

Viime keväänä valmistui – samoista langanjämistä kuin edelliset – lapaset Eelle. Lapasen kuvio on ihan superhuipusta kirjasta Sukupolvien silmukat. Suosittelen tätä kirjaa ehdottomasti kaikille kirjoneuleista kiinnostuneille!

Kirjoneulevillitys jatkuu edelleen! Jälleen yksi työ on päättelyä vaille valmis.

Ihana kun viileät ilmat tarjoavat oivan mahdollisuuden näiden kaikkien ihanuuksien käyttämiseen!

Nautinnollista talvea!

Anni

Kommentit (8)

Voi että! Niin nättejä, kaikki!

Ihanuuksia! Mulla saattaa olla kirjoneulevillitys käynnistymässä. Olen nimittäin ostellut villalankoja. 🙂

Oi ihanaa! Kirjoneulominen on parasta!

Oi että, miten kauniita neuletöitä olet tehnyt. Ilo katsella 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anni Ignatius

Anni Ignatius

Käsillä tekemiseen hurahtanut äiti, opettaja, haaveilija ja ideapankki. Jos sen voi tehdä itse, itse sen myös teen.

Arkisto

X